Маскенбал

• Креатор на темата Креатор на темата DANTE
  • Време на започнување Време на започнување
Аааах сакам маски, годинава (до сега :)) три пати се маскирав. Најубаво беше за прочка речиси сите беа маскирани, имаше некоја посебна атмосфера таа вечер, до солзи сум се смеела стварно има откачени и инвентивни луѓе. Тогаш бев вампирка, за Струмичките карневали глувче и вчера секси молерче на повик :pos:

Не сум баш обожавател на маскенбали ниту на маскирањето, не се имам маскирано одамна што не значи дека немам против тоа другите да си се маскираат во што сакаат :)

Аааах сакам маски, годинава (до сега :)) три пати се маскирав. Најубаво беше за прочка речиси сите беа маскирани, имаше некоја посебна атмосфера таа вечер, до солзи сум се смеела стварно има откачени и инвентивни луѓе. Тогаш бев вампирка, за Струмичките карневали глувче и вчера секси молерче на повик :pos:

Ептен беше секси Кате, ме испонапали у 1 ноќеска, а и ти ми се јави, не мораше да ја те повикам :pos:
Инаку ја не сум се маскирал никогаш,не сакам да се маскирам, со исклучок еднаш како мал во градинка коа ме маскираа во дедо:zid:

Јас бев смртта!а девојка ми анѓел,:wink:

Обожавам маскенбали,маски и слично.Пошто ние у Тетово за Бадник се маскираме,секоја година се маскирам.Најјаки бевме пред три години кога се маскиравме во ГНР,цела група бевме,сите се сликуваа со нас.
Лани бевме вилењаците од Господар на прстените,а пред тоа мачки,и не да се фалам,ама секоја година не емитираат,стварно,што знаеме да се маскираме знаеме :)

Oва сум јас пред Дал Фуфо;перика+маска на ѓавол:)!
aprilililixl9.jpg

kolku bilo najbolji ovoj maskenbal...15 dusi se maskiravme vo ludaci so ludacki kosuli rascupani frizuri i maniri(iako veke gi imavme) si pominavme epten JAKOOOO

jas zaedno so 20 dusi beveme maskirani vo mazoretki so skolski uniformi a i maskite gi naravive ko zenski ( so sminka prsluci i so ne:):)) dobro bese...

Ја бев маскиран у заљубен.

Ја бев маскиран у заљубен.

dobra maska:):)

СТРУМИЧКИ КАРНЕВАЛ - ја обожавам оваа традиција....Сум била докторка бубамара калугерка .... но никогаш нема да ја заборавам ноќта кога бев scary face - никој незнаеше дали сум машко или женско - Со сите се гушкав, ги удирав по газ, денсавме хаха ЕВЕ СЛИКА
hshs.JPG

Маски

Предлози за добри маски за први април, по можност со слики.

2255630135_5303b8c4e0.jpg

Кога би се маскирала сигурно би било вака нешто :pipi:

facebookcostume.png

:nesvest:

Glinda_Deluxe_Halloween_Witch_Costume.jpg

World-Cup-Kicker-Costume-2.jpg

49969.jpg

paris_hilton.0.0.0x0.300x400.jpeg

a1_1.jpg

Купи си од пазарче една обична пластична маска (мачка, куче, Бетмен...) и ке бидеш топ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom