Машко срце

• Креатор на темата Креатор на темата tretaproba
  • Време на започнување Време на започнување
Безвезе. Небаре има посебна формула.
Сеа има некои тактики за да го разбереш шо сака, ама до толку филмој тепање...не.
Ова испадна ко „како да му пријдам’’.
Се согласуем !
Башка тоа ладно-топло не ви држи многу теорија.
Мене ако некоја ми напраи ладно-топло „тактика“ ќе ја отерам у три лепе...
Ко дете ќе се понаша само да привлече внимание, не фала.
Нека биде каква што стварно е , да не се труди да им се допадне на тие од средината во која се наоѓа. Таква девојка е права девојка.
Така да бидете какви што сте , немојте за цена на љубовта да го менувате идентитот.
На крај ќе завршите вие несреќни.

- Da e visoka izmegju 175 i 180;
- Da ima pravi i dolgi noze so tenog gluzd;
- Da ima plava dolga i blago vitkana kosa;
- Da ima preubavo-angelsko lice;
- Da ima malo trtlesto dupe;
- Da ima tenko strukce;
- Da ima najmnogu 58 kg
- Da ima obim na gradi 90-100;
- Da saka na nosi halteri i visoki potpetici;
- Mnogu da saka sex i toa bez predrasudi;
- Da me saka do smrt, da mi e verna i da e pametna;
- Koga drugite ja zverat da ne gi zabelezuva i da ne me pravi
ljubomoren;
- Da znae da zakjuti koga treba i sekogas da me pocituva;

ako ima nekoja so ovie "performasi" bas bi sakal da mi pise na forumov !!!!:wub: :wub: :wub:

Garantiram deka si mnogu razocaran vo zivotov , milion posto ne si sreken zatoa sto ja nemas vakvata do tebe , krivo e ! Ama ako prodolzis so baranjava nema da ja imas ni onaa prosecnata sto bi ti sleduvala ili sto prirodno bi mozel da bides so nea , zatoa bez forsiranje !

Jas licno smetam deka ne treba da se ima idol , sepak slucaj odlucuje kaj mene , znaci moze da mi se sviga milo kakov, site sme razlicni neli e taka?

Зарем има формулиран пристап за ова?
Тогаш сум живеел во заблуда сиве овие години.
Не тресете зелени, треба комбинација на карактеристики, моменти, и чуства да се поклопат за да се случи такво нешто. Не е тоа, ај ќе се разнежнам ќ се лигавам и ќе се заљуби у мене. Колку и да изгледаат наивни мажите сепак препознаваат лажливи каратеристики кај жените.
Природно си е природно...

- Da e visoka izmegju 175 i 180;
- Da ima pravi i dolgi noze so tenog gluzd;
- Da ima plava dolga i blago vitkana kosa;
- Da ima preubavo-angelsko lice;
- Da ima malo trtlesto dupe;
- Da ima tenko strukce;
- Da ima najmnogu 58 kg
- Da ima obim na gradi 90-100;
- Da saka na nosi halteri i visoki potpetici;
- Mnogu da saka sex i toa bez predrasudi;
- Da me saka do smrt, da mi e verna i da e pametna;
- Koga drugite ja zverat da ne gi zabelezuva i da ne me pravi
ljubomoren;
- Da znae da zakjuti koga treba i sekogas da me pocituva;

ako ima nekoja so ovie "performasi" bas bi sakal da mi pise na forumov !!!!:wub: :wub: :wub:

Брат тоа ти е типка шо е Ламборџини кола меѓу женскиот род :) А иначе коо ке најдеш типка шо ке ги исполне последните два критериуми, дојди кажи ми ;)

Малку топло ладно и коа ке свати дека е ладно и дека тоа не му одговара покажи му дека уствари ти него го сакаш, а после праи му шо сакаш:toe:

Малку топло ладно и коа ке свати дека е ладно и дека тоа не му одговара покажи му дека уствари ти него го сакаш, а после праи му шо сакаш:toe:

глупости... нема врска овоа... јас така ако му направев на мојот, нема шанси да се загледал во мене... не се сите мажи љубители на ловот.

...posho mazite imaat golemo srce, i strela...site se dobri lovdzii, samo zavisi od stilot koj go imaat...nekoi lovat so napad nekoi vo zaseda...:baeh:

Срце тешко давам...ама ако се одлучам да го дадам...и тогаш сум со доза на резерва. И Шмекерот се има изгорено...па мора да пази...:).

Срце тешко давам...ама ако се одлучам да го дадам...и тогаш сум со доза на резерва. И Шмекерот се има изгорено...па мора да пази...:).

...smekich...
ne cuvaj srce, cuvaj dusha za tebe...i u napad druze, sharmot e mokno oruzje...nek se gori...ako treba...:helou:

глупости... нема врска овоа... јас така ако му направев на мојот, нема шанси да се загледал во мене... не се сите мажи љубители на ловот.

Може не се сите мажи љубители на ловот ама малку чудно изглеа коа девојка се пушта на машко. До сеа само неколку пати се десило да ме ќари цура зошо некако не ми е интересно да ме брка некоја, ама затоа колку поише се мачам за некоја толку ми е послатка :smir:

Може не се сите мажи љубители на ловот ама малку чудно изглеа коа девојка се пушта на машко. До сеа само неколку пати се десило да ме ќари цура зошо некако не ми е интересно да ме брка некоја, ама затоа колку поише се мачам за некоја толку ми е послатка :smir:

јас никаде не сум спомнала женска да гоне машко, просто начино топло ладно ми е некако лигав...

јас никаде не сум спомнала женска да гоне машко, просто начино топло ладно ми е некако лигав...

Не е лигав, ретардиран е. Сите стратегии за стигнување до нечие срце, било машко, било женско се глупави и непотребни. На страна од тоа што самото правење на такви планови алудира на пресметливост и на нечисти намери... Ни ловам риби за мрежи да фрлам, ни ловам дивина за стапици да местам. Заљубувањето си доаѓа кога ќе се погоди така моментот, кога двајца на рандом ќе се деси да се компатибилни, во такво расположение и во таква атмосфера. И треба време. Ако некој услов не е како што треба, убиј се од менување на температурата, нема да „падне во љубов“.

Не е лигав, ретардиран е. Сите стратегии за стигнување до нечие срце, било машко, било женско се глупави и непотребни. На страна од тоа што самото правење на такви планови алудира на пресметливост и на нечисти намери... Ни ловам риби за мрежи да фрлам, ни ловам дивина за стапици да местам. Заљубувањето си доаѓа кога ќе се погоди така моментот, кога двајца на рандом ќе се деси да се компатибилни, во такво расположение и во таква атмосфера. И треба време. Ако некој услов не е како што треба, убиј се од менување на температурата, нема да „падне во љубов“.

точно така, и сето тоа трудење со тие принципи, финти, трикови.... на кои “плено“ би требало да се фане се лажни, ја претставуват самата личност лажно, значи поголема е веројатноста после некое време да се добие контра ефект и пак никој да не е задоволен, затоа биди тоа шо си и не глуми лудило...

точно така, и сето тоа трудење со тие принципи, финти, трикови.... на кои “плено“ би требало да се фане се лажни, ја претставуват самата личност лажно, значи поголема е веројатноста после некое време да се добие контра ефект и пак никој да не е задоволен, затоа биди тоа шо си и не глуми лудило...

...ja se slagam deka prirodnoto ponashanje spontanosta i iskrenosta od start se najbolji aduti, i dodavam deka e mozno da se glumi i pak da padnete posho pagate uvek na ista finta,...:smir:

За вакви работи нема универзална формула. Да имаше, сите ќе бевме среќни и задоволни, а сепак немаше да биде толку интересно. Едноставно секој човек си е посебен и различен, без разлика на полот и секој паѓа на различни работи во зависност од неговите критериуми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom