jesus is that you?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
MMMEEEOOOW!!!Некои полубогови можат да изведат долга коса, не викам не.
Пример мачево.
![]()
![]()
![]()
![]()
И ова маче
![]()
Ако уште не си рашишан бујрум придружи се во дискусијата.@_predator_
Значи и ти си имал долга коса, а...? Сега ми стана јасно зошто ме прашуваше за косата на мојот профил...
Сатанисту еден![]()
Ако уште не си рашишан бујрум придружи се во дискусијата.![]()
![]()
Да не се лажеме, ова е ем посериозно ем со повеќе стил него долга коса.![]()
Imash li videno povekje od 2-3 uspeshni lugje sho imaat dolga kosa?
Duri i za rebel, mene mi e podrago nekoj da e nekoj jak tip, nego li student na liberal arts.
Celo vreme vikam, oti mora definicijata za nekoj sho e buntovnik da bide tip so sukanici koga mozhe da e nekoj so three piece suit i zalizhano kosiche?![]()
Машко со долга коса не личи маженствено, исто како што и жена со кратка коса не личи женствено.
ти братче требало да се родиш во комунизмот[DOUBLEPOST=1409397078][/DOUBLEPOST]a инаку јас сум имал суканици, пробав, видов е тоа е веќе... треба да се замараш 5x повеќе од некој само со порасната долга коса, повеќе не ми паѓа на памет воопшто да ја направам пакМашко со долга коса ми е исто како женско шишано на кец....., едноставно не ми изгледа убаво.
Абе се знае што е машка коса, а што женска..... според мене...., сепак секој има право каква коса и каков стил ќе тера и во тоа неможеме некому да се мешаме![]()
Дадов примери за машка кратка коса каде од кратка до кратка има разлика, како што има разлика и од долга до долга коса кај женските.Па проблемот е во зборот “коса“. Едно е коса, друго е фризура, нели?![]()
Тогаш луѓето немале машинки за шишање на кец, машинки за обликување на брада, бричови со 5 сечила......., затоа тоа тогаш се сметало за маженствено.Навремето, назад во историјата, многу години поназад косата и брадата биле синоним за машкост.
Но тоа е поради тоа што тогаш владееше сотоната но за наша среќа дојдоа Аркан и Бекам за да го спасат човековиот род!
Наспроти, јас кога и да сум се родел истиот ќе сум бил. Кажав веќе.. според мене кратка коса е за машко, долга коса е за женскоти братче требало да се родиш во комунизмот
Тогаш луѓето немале машинки за шишање на кец, машинки за обликување на брада, бричови со 5 сечила......., затоа тоа тогаш се сметало за маженствено.
Да но повторно е проблемот “коса„. Идеален збор би бил фризура зш и ние имаме и жените имаат коса, но имаме различни фризури, ме разбираш?Дадов примери за машка кратка коса каде од кратка до кратка има разлика, како што има разлика и од долга до долга коса кај женските.
Мора така да кажеме, во однос на насловот........, неможе да речеме машко со долга фризураДа но повторно е проблемот “коса„. Идеален збор би бил фризура зш и ние имаме и жените имаат коса, но имаме различни фризури, ме разбираш?![]()
Пак не ме разираш. Во овј пример да. Но ако гледаме по сликите тогаш се работи за фризури.Мора така да кажеме, во однос на насловот........, неможе да речеме машко со долга фризура![]()