Машко со долга коса ?

• Креатор на темата Креатор на темата Хакет Мен
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ти стои, зошто да не... еве ко ѕверов на пример :)
totti_01.jpg

Зависи која должина му е косата и дали му стои,а и бојата,вчера видов едно такво смего со долга косичка,должината му беше ко на Justin Bieber и мнооооогу ми се допадна:wub:

Oh yall shaddup!
7282426_tml.jpg

2afews9.jpg

Не може асална слика да се најде од овој Филип -.-

Ај сеа да ве видам!:wub:

Никогаш не ми било филм да имам долга коса... незнам зошто, ваљда од дома ме воспитуваа во духот на ЈНА. Да се знае што е машко. И си се придржувам до тоа, ја намалувам глата на секој месец и пол до два. Ем не му се думам за мрсење, ем не му се думам ако евентуално ме наврни дожд... И дури го имам овај мозок, немам намера да пуштам коси...

Според мене машко си е машко и треба да носи кратка коса. Мене најубави ми се оние што носат кец. Но евентуално ако му стои долга коса и ако сака такво нешто зошто да не. Али сепак мислам(барем од повеќето примери) кај нас дечките пуштаат косата да им порасне и после не ја средуваат и или им е мрсна премногу или им е премногу разбушавена. А иначе мн фино изгледа и долга виткана коса на машко, како кај Слеш на пример.

Носев долга коса година-две но се ишишав тројче. Сега ми пак потпорасна, за некулку дона одиме со другар да удараме шишензи, не се знае дали може брич дали ќе удариме : ) )

Дали има некој проблем освен мене кога ќе ја отвори темата со предупредување за малвер?
Извинете за офтопикот.

Леееј коса пробувам да пуштам од 5 одд.... [сеа сум втора средно :) ] и секогаш ке расне до негде 5цм... и ја кратам на 2ка... и од летото се одлучив...сеа ја пуштам па што сака нека биде... и еве веќе 6 месеци се немам шишано.. и задоволен сум со тоа како ми стои сеа за сеа.... се чекаат уште 6 месеци...летоска ке ми биде лудница косава! :vozbud::baeh::baeh:

Леееј коса пробувам да пуштам од 5 одд.... [сеа сум втора средно :) ] и секогаш ке расне до негде 5цм... и ја кратам на 2ка... и од летото се одлучив...сеа ја пуштам па што сака нека биде... и еве веќе 6 месеци се немам шишано.. и задоволен сум со тоа како ми стои сеа за сеа.... се чекаат уште 6 месеци...летоска ке ми биде лудница косава! :vozbud::baeh::baeh:

Една година очекувај да идеш као “гној“ во косата, хаос ќе ти биди дури ја порасниш , е после 1 година си немаш мака:)

Иначе на времето и јас имав пред 5-6 години долга коса околу 40-50 цм и еден ден се сонував со кратка коса, од шо се бендисав одма на стрижење заминав:))

Преферирам кратка. А ко за компромис, можит слична ко на John Mayer.

qso8e1.jpg

Или поправа ко на типов, ама отприлика та должина и во никој случај со патец шо почвит над уво или шишка да не мојш суратот да му го видиш.

23hwrra.jpg

Najdolga kosa sto sum imal,toa bese pred 4 godini,i toa ja cuvav celo leto i u septemvri ja skrativ skroz:nesvest:untitled.JPG,after 4 years,sredna moze da se nare4eSP_A0930.jpg,i after 1 day,ili nekolku dena ke bide najverojatno dosta pokratka,haha:):):):):pipi::nesvest:I odobruvam masko so dolga kosa,neka si nosi sekoj kakva sto saka,bez razlika dali mu stoi dobro ili ne,vazno e samiot da si se svigja:):):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom