Машки прстени...

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Dali bi bilo ubavo da si nosite prsteni na racete... pa da recham po 1-2 na raka znachi 3-4 prsteni? .. dali e ubavo sho mislite?

јас си носам прстен на двете раци, имам еден на палец, и на обичен на десната а на левата имам само еден на прст.

Јас не носам ама иам другарчина носат по еден на двете раце, еднио отко си купи кола си кладе прстен на прстот за венчален :uvo:

единствен прстен шо би го носел е бурмата. друг но веј! преселски ми е кај машко под 30 да ми шета со прстен златен! освен металци рокери.таквите си ги поштовам си имаат некој стил и си носат чудни прстени :)

А кај се продаваат уствари машки прстени, бижутерија?

златни само бело злато или сребро
жуто злато осим бурма ми е преееемногу кич

mene pa onie zholtine sho imaat kako topche PLAVO ili CRVENO mislam trkalezno e .. KAMCHE sho e nz tie mi se ubaj prsteni... :D inache ima poveke ama seushte sum mal i sea neam pari da si kupam :) inache ke si kupam za na raka po 2 i na drugata 2 i taka.. :D epten mi izgleda ubo

mene pa onie zholtine sho imaat kako topche PLAVO ili CRVENO mislam trkalezno e .. KAMCHE sho e nz tie mi se ubaj prsteni... :D inache ima poveke ama seushte sum mal i sea neam pari da si kupam :) inache ke si kupam za na raka po 2 i na drugata 2 i taka.. :D epten mi izgleda ubo
Ја па само ваков облик... Дифолт кругче, без глупости. Другите ми се лејм.
736770628.jpg

mene pa ovie nekako kako siromashni mi izgledaat prstenive .. jas sakam ZHOLT .. i da ima nekoja figura mislam na porimer ili kamen da ima CRVEN , PLAV .. taka nesh
извини шо белото злато ти изгледа СИРОМАШНО....купи си ЖОЛТ...
на 16 години злато сака да се реди...по сељачко - здравје
38270466048f46c126e42f.jpg

ваков жут купи си.
like i care.

извини шо белото злато ти изгледа СИРОМАШНО....купи си ЖОЛТ...
на 16 години злато сака да се реди...по сељачко - здравје
38270466048f46c126e42f.jpg

ваков жут купи си.
like i care.

abe brat... :) greshka si .. ne ushte od sega tuku ko che podporasnam.. sega nejcham :) pogreshno me sfati...
Sepak si ima sekoj svoj vkus neli?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom