aaa kolku mi falat tie detski denoviiiii ----- se znaese letno vreme ke iskocis sabajle u 10 i po4nuvame so crna bela kralica, ili lupanje so klik-klak ( budevme komsii ) narodna u edno tunelce igravme , posle koa ke dojde pladne ili potoplo prskanje na fontana do besvest !!! ili igravme monopol ili rizik ili neluti se covece ili rasipan telefon pogolemo pomalo ili otvara se zatvara se .... posle idese ru4ek znaci ides doma na pola saat saat maximum 2 saati i pak nadvor ( veke bese senka pred zgrada ) pa igrame strk i zaba, pa na boja na boja pa posle moze vesterka i jajca, pa skrseno stolce, ili brkanica, drugar4e ( isto brkanica) moze janino janino dolga magarica ( toa bese najjakoooo ), servis obavezno sekoj den shuto dupe ( gzot mi znae najdobro ), stafeta kolku igravme lelele , delfin , duri i lastik, hulahop vrtenje, skokanje na jaze, vlecenje so jaze, a koa ke stemni znaci se igra zmurka ili granica ( pamtam od 213454 partii niednas ne sme doigrale do kraj ... !! ) zmurka na topka, pa dojdoa u moda dzamlii, dzamija, gradenje bunkeri pa cuvanje kucinja macinja niz maalo ( do den denes gi ima ) a zaboraviv da gi spomnam sekako kosarka, fudbal, viktorija, odbojka, pa si igravme u pesok si praevme ezera, brani, vodopadi na lulaski kisnevme , pa na fliperi posle a be zivot ostavav

snow bros my favorite, mustafa, ------------------------ i use milion igri za po doma kocki kukli pistoli na voda, dijaboli, na kapsi , puski na tapi (sami gi praevme ) cevki i fisheci , 4atali packi , eden dva tri ( igra so koli4ki) i t n i t n ....................a dur pisuvav se potsekav --kolku mi bese lesno a ne sea tupi glava na faks