машка невиност

• Креатор на темата Креатор на темата патриот11
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
7 јуни 2015
Мислења
3
Поени од реакции
0
Дали навистина постои машка невиност или е тоа само мит

бабини 9тини се тоа..

За некој ако не му е јасно да појаснам дали постои невиност и дали се губи после првиот сексуален однос

Исто и јас,сум имал многу прилики,али од тоа што сум немукаетен,и не се замарам со тоа,сум невин..Али ќе го променам тоа..Си ја чекам вистинската.

За некој ако не му е јасно да појаснам дали постои невиност и дали се губи после првиот сексуален однос
Dali nevinosta se gubi posle prviot sexsualen odnos???:cautious::neetaka:Nevinosta se gubi posle 10ti ili eventualno posle 11ti sexsualen odnos.Toa e eden tezok i makotrpen proces!

Ако не ја знаеш биологијата на еден машки полов орган ондак мал/а си за да се интересираш за секс.
But that's just my opinion. :coffee:

Прашањето беше дали постои дали постои машка невиност или тоа е само мит а не побарав неки не озбилни одговори како од stratUs

Прашањето беше дали постои дали постои машка невиност или тоа е само мит а не побарав неки не озбилни одговори како од stratUs
Мислам ако имаш свршено у внатре си вин а ако у уста или надвор невин.. така нешто беше, ако грешам нека ме попраи некој. :LOL::ROFLMAO:

Ефективно додека ти е (_,_) затворен, ти си невин. Ама ако само еднаш у животот дозволиш некој друг да ти го отвори, well son, i have a bad news for you... If you know what I mean... и да: со постот не пукам сеир

Дали навистина постои машка невиност или е тоа само мит
Што не прашуваш нас, одговорот тие е во ДЕСНАТА рака, (освен поретко кај некој во левата, т.н. леваци)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom