Машински Факултет

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Ај некој помош со WORD цртање на цртежи за статика ?

Ај некој помош со WORD цртање на цртежи за статика ?
Па обидисе да го нацрташ во autocad, па да го вметнеш во word...просто ко грав..а ако не знаеш како обиди се да најдеш помош на youtube......камо ли да имаше јас кога студирав...........

а и некој цртежи можеш и рачно со линијар&шестар, зависи сега ако ептен ти бараат компјутерски ...

Асистентот ни бара ја бара задачата со целосни цртежи на печатена форма Word , а ко демек дополнителни цртежи не ги прифаќал ...

Aj ako moze neka kaze nekoj so iame statika za domasno, ne bev vo sredata...:icon_mrgr:

Јас ги нацртав во Word, Insert > Shapes и си имаш таму линии, стрелки... Претпоставувам закаснив малку со одговорот, ние денес ја однесовме првата задача по Статика, кај Марјан Џидров.

Мене Гоце ми беше асистент, кај него можеше да се искуца домашната на компјутер, а за цртежот да се остави празно место, и после да се нацрта со молив, али јас кога имав време ги цртав во корел цртежите

В година сакам машински да се запишам е сега незнам кој интерни предмети да ги запишам. Помош некој :)

Matemarika 1 mi predava Aleksa. Znae nekoj kakvi prashanja teorija i zadachi dava na prv kolok.? Fala odnapred :)

Не си ги продавај тие Книги .....Јас железни опинци искинав додека ги најдов..... Вистина Вредат!!!!!!!!11

Барај некој што ги сака книгиве,сега ги качив дома.Скоро нови.
4-големи,црвени книги се РАД-београд по 100 х 4=400 денари
може и за утре,одам во град па ако сака некој да ги понесам.

Барај некој што ги сака книгиве,сега ги качив дома.Скоро нови.
4-големи,црвени книги се РАД-београд по 100 х 4=400 денари
може и за утре,одам во град па ако сака некој да ги понесам.
Овој оглас за продажба на книги земете го со резерва...И да се договорите да му ги купите нема да ви ги донесе...Паталец, не гаталец.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom