Машински Факултет

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Мораш да избереш 2 предмети од 3 односно Англиски, Германски и Италијански. Ти си избрал Англиски и Германски што значи дека во четврток ќе си спиеш од 10. :D

Не треба да го запишеш.

Мораш да избереш 2 предмети од 3 односно Англиски, Германски и Италијански. Ти си избрал Англиски и Германски што значи дека во четврток ќе си спиеш од 10. :D

Не треба да го запишеш.
што е работава ?! сега мора по два јазика да имаат ,да следат ?! ново нешто ова ?!

Како да не учат исти. Уште првиот семестар префрли се, најкасно вториот.

шо е толку страшно кога сум во иста паралелка со моторни возила? и колку шо се распрашав ми кажаа дека цела прва година сите исти предмети имаме и дека е можно префралње после 2 семестар. Зошто да се префрлам после прв кога вака можам да заштедам, пошто како што кажав на АУС ме примија во државна а на МВ не.

Не треба да го запишеш.

епа топ ја знаев али у секој случај да се осигурам :) и ти си прва штом знаеш дека ќе спијам до 10, или пак само си чепкал по распоредот :D фала иначе :)

Не треба да го запишеш.

А бидејќи уште не сме поделени во групи како ќе бидат утре предавањата?

епа топ ја знаев али у секој случај да се осигурам :) и ти си прва штом знаеш дека ќе спијам до 10, или пак само си чепкал по распоредот :D фала иначе :)
Прва, МХТ. :)

А бидејќи уште не сме поделени во групи како ќе бидат утре предавањата?
Утре би требало пак да имаме само предавања, без вежби.

што е работава ?! сега мора по два јазика да имаат ,да следат ?! ново нешто ова ?!

Незнам дали е ново или старо, прва година сум, и мора да избереме 2 јазика. Според мене глупост, но тоа е тоа.

Прва, МХТ. :)

Незнам дали е ново или старо, прва година сум, и мора да избереме 2 јазика. Според мене глупост, но тоа е тоа.

а коа ќе не делат у групи има некакво известување или ... ? пошто утре имам математика и машински материјали паралелно и појма неам која група сум ...

Јасно ми е тоа мене, ама утре после математика 1 во која училница да одиме? Уште нема групи направено и никој не знае каде да оди.

Незнам кои смерови сте, неможам да ви одговорам. Предавањата со професори се сите студенти по паралелки заедно, а на вежбите со асистенти се делиме по групи. Во четврток ќе ни ги кажат групите.

После Математика 1 доколку ви се вежби, најверојатно дома, секако доколку не не известат накнадно.

Димитри Козинаков по Машински Материјали 1 кажа дека првите 2 недели, нема да има вежби за неговиот предмет, но спомна дека би требало да важи за сите.

Незнам кои смерови сте, неможам да ви одговорам. Предавањата со професори се сите студенти по паралелки заедно, а на вежбите со асистенти се делиме по групи. Во четврток ќе ни ги кажат групите.

После Математика 1 доколку ви се вежби, најверојатно дома, секако доколку не не известат накнадно.

Димитри Козинаков по Машински Материјали 1 кажа дека првите 2 недели, нема да има вежби за неговиот предмет, но спомна дека би требало да важи за сите.

АУС сум ја утре имам 1 час математика и другото све вежби се, ако не се лажам а за Dule_ незнам :D
--- надополнето: 17 септември 2013 во 22:26 ---
е иначе сеа ми текна нешто да прашам ако некој случајно знае. Па добро бе сите денови имаме предавања? Немаме слободен ден ( освен сабота и недела :D ) како сите нормални факултети ?

Понеделник ти се само вежби со асистентите. Скроз слободен ден немаме. :D

DimitarMK и јас сум на Мехатроника, на исти смер сме. Ќе прашаме утре во студентска служба да ни објаснат како што.

Понеделник ти се само вежби со асистентите. Скроз слободен ден ннгемаме. :D
Се сеќавате на вицот со Тошо и Миле од К15 со багерот........Батка немаш паркинг за возилото....Ќе си направам сам паркинг.....Така и со слободните денови.... Со среќa бруцоши......:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom