Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
што е работава ?! сега мора по два јазика да имаат ,да следат ?! ново нешто ова ?!Мораш да избереш 2 предмети од 3 односно Англиски, Германски и Италијански. Ти си избрал Англиски и Германски што значи дека во четврток ќе си спиеш од 10.
Не треба да го запишеш.
Како да не учат исти. Уште првиот семестар префрли се, најкасно вториот.
Мораш да избереш 2 предмети од 3 односно Англиски, Германски и Италијански. Ти си избрал Англиски и Германски што значи дека во четврток ќе си спиеш од 10.
Не треба да го запишеш.
Мораш да избереш 2 предмети од 3 односно Англиски, Германски и Италијански. Ти си избрал Англиски и Германски што значи дека во четврток ќе си спиеш од 10.
Не треба да го запишеш.
Прва, МХТ.епа топ ја знаев али у секој случај да се осигурами ти си прва штом знаеш дека ќе спијам до 10, или пак само си чепкал по распоредот
фала иначе
![]()
Утре би требало пак да имаме само предавања, без вежби.А бидејќи уште не сме поделени во групи како ќе бидат утре предавањата?
што е работава ?! сега мора по два јазика да имаат ,да следат ?! ново нешто ова ?!
Прва, МХТ.
Утре би требало пак да имаме само предавања, без вежби.
Незнам дали е ново или старо, прва година сум, и мора да избереме 2 јазика. Според мене глупост, но тоа е тоа.
Утре би требало пак да имаме само предавања, без вежби.
Јасно ми е тоа мене, ама утре после математика 1 во која училница да одиме? Уште нема групи направено и никој не знае каде да оди.
Незнам кои смерови сте, неможам да ви одговорам. Предавањата со професори се сите студенти по паралелки заедно, а на вежбите со асистенти се делиме по групи. Во четврток ќе ни ги кажат групите.
После Математика 1 доколку ви се вежби, најверојатно дома, секако доколку не не известат накнадно.
Димитри Козинаков по Машински Материјали 1 кажа дека првите 2 недели, нема да има вежби за неговиот предмет, но спомна дека би требало да важи за сите.
Се сеќавате на вицот со Тошо и Миле од К15 со багерот........Батка немаш паркинг за возилото....Ќе си направам сам паркинг.....Така и со слободните денови.... Со среќa бруцоши......Понеделник ти се само вежби со асистентите. Скроз слободен ден ннгемаме.