Масажа или секс?

• Креатор на темата Креатор на темата mili1980
  • Време на започнување Време на започнување
Во моментов сум опран уморен, само масажа и да заспијам, и без неа се заспива ама полесно е.

А браво. После секс и масажа чим даваш стај се на оглас.
Рекордот ни е јас 2 пати да свршам, а таа 3 и за малку 4 и тоа на една тура (околу 1 час). Ама тоа беше пред 2г. сега незнам како стојам со кодиција, можеби и ќе си го рушам рекордот, сум немал таква иста можност. Инаку не е ставам на оглас. Ако ли?

Рекордот ни е јас 2 пати да свршам, а таа 3 и за малку 4 и тоа на една тура (околу 1 час). Ама тоа беше пред 2г. сега незнам како стојам со кодиција, можеби и ќе си го рушам рекордот, сум немал таква иста можност. Инаку не е ставам на оглас. Ако ли?
Си ја прашал да не глуми случајно?

Би ме лажела? Не е таква, немај галје, башка тоа и се осеќа и има последици после тоа.[DOUBLEPOST=1415303916][/DOUBLEPOST]
Кој ќе ми каже?

Гледам голем познавач си. Чим 4ри пати свршува у еден саат мајстор си мајке ми. Секако дека има последици од цел саат клатење, вода со шеќер мајсторе е лекот.

Мене ме нервира некој да ме масира, ме гудишка, незнам, гадно ми е. Па макар и женска ми да ме масира... Никогаш не избегнуваме добар секс.
Превод ќе може?

Гледам голем познавач си. Чим 4ри пати свршува у еден саат мајстор си мајке ми. Секако дека има последици од цел саат клатење, вода со шеќер мајсторе е лекот.
Вода може, а шеќер никако, лошо искуство имаме со шеќерот, еднаш пак така дома кај неа имавме долга игра, се јавија нејзините дека ќе си доаѓаат дома баш кога завршивме со играта, а и ни кажаа да ставиме кафе. Кога си дојдоа, ја пратија до кујната да земи шеќер, во тој момент јас рипнав по шеќер бидејќи неможеше да оди, се гледаше пред тоа кога стана да го вари кафето... Баш пред некој ден ме потсети на тој момент и посака пак така, па и велам дека ако се пружи прилика, не одбивам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom