Vidi kakov covek si tiДа бе Македонците ќе се борат и ќе вратат....

Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vidi kakov covek si tiДа бе Македонците ќе се борат и ќе вратат....
1. Колку што знам нема уште таква технологија за да се знае кој каде бил без претходно не ги следат. Ако има тогаш овој доказ е дефинитивен.
Можно е веќе да ја нема таа технологија.Има таква технологија, пред 6-7 години ми го пронајдоа телефонот со таа технологија. (украден)
Можно е веќе да ја нема таа технологија.![]()
Тоа знам, знам дека може да го пронајдат, но не можат да знаат каде шетал крадецот со твојот телефон.Има таква технологија, пред 6-7 години ми го пронајдоа телефонот со таа технологија. (украден)
Тоа знам, знам дека може да го пронајдат, но не можат да знаат каде шетал крадецот со твојот телефон.
Ако е како ГПС телефонот, тогаш јасно, како на пример кај Брејкинг Бед правеше хајзенбергот.
Ако постои таква технологија зошто го нема кај ниту еден кримисерија или филм?
Граѓаните од втор ред можат да протестираат колку сакаат. Прво треба да се стекнат со титула човек, па потоа да бараат човечки права.http://novatv.mk/index.php?navig=8&cat=2&vest=15976
Утре нови протести за „Монструм“ - организаторите бараат слобода за затворените
За идиоти што мислат дека ако нешто нема во кримисерија или филм не постои. Да не им се даде до знаење дека кога планираат да убијат каури или да прегазат и убијат некое девојче не треба да ги носат мобилните со нив. И за чудо функционира.Ако постои таква технологија зошто го нема кај ниту еден кримисерија или филм?
Многу лесно излезе на виделина ова тајна технологија, еден случај и оп, сега криминалците ќе читаат тука и за џабе филмската индустрија се цензурирала последните 10 год.За идиоти што мислат дека ако нешто нема во кримисерија или филм не постои. Да не им се даде до знаење дека кога планираат да убијат каури или да прегазат и убијат некое девојче не треба да ги носат мобилните со нив. И за чудо функционира.
Во право си Пуно, наместени се! Тебе не ти треба ни докази, ни сведоци, ни сослушувања за да донесеш суд. Тоа што си гледал филмови и крими серии е повеќе од доволно.Многу лесно излезе на виделина ова тајна технологија, еден случај и оп, сега криминалците ќе читаат тука и за џабе филмската индустрија се цензурирала последните 10 год.
Кај филмовите и кримисерите скоро сите сме учеле како криминалците ги запалат своите коли затоа што внатре остануваат траги, но овие наши идиоти монструми сакаа предизвик, изгледа.