Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
znaeme site deka eden den ke ima golema albania
i nema nisto cudno tuka
И ние знаеме дека еден ден ќе ви наплатиме дебело и пошто сакате сите да живеете во една земја ќе ве напикаме у албанија. Нато е зафатен ви Украина, Сириа, Ирак немаат доволно автобуси ќе мора да терате пеш до драч.

Uste ednas ke povtoram , dajte be pocnete vojna ako ste tolku jaki , vaka na internet sekoj moze da se zakanuva, odi na shara pocni da ja napagas drzavata ne vaka.

izrael go podrzuvaat jaki drzavi toa znaeme. no nemoze nikako na kraj da izleze so gaza. abe nije sme picijna ili vie?
kolku imase od nasite vo hag od 2001?
a kolku od vasite?
aj racunaj matematika i isprati mi brojki :)
Дечко која година сме бе? 2001 отиде одамна, цела европа ве гледа брадосани во сирија како палите цркви и убивате христијани. За газа види денешни вести што се случува ба тера израел хамас лае како вас. И одговорими дали лажам дека нато мораше да ја бомбардира србија за да ве спаси, и дали нато ве вадеше со автобуси да не ве утепаат како свињи? ЛАЖАМ ЛИ БЕ?

izrael go podrzuvaat jaki drzavi toa znaeme. no nemoze nikako na kraj da izleze so gaza. abe nije sme picijna ili vie?
kolku imase od nasite vo hag od 2001?
a kolku od vasite?
aj racunaj matematika i isprati mi brojki :)

Еве еден од тие исполитизирани...Гледаш! ПОради ваквиот "Македонски" Албанец.. Други страдаат и ги клеветат...А кога ќе размислиш исти ѓавол сме...Ако мрзам некого тоа се таквите како ти...што поради таквите како ти нема соживот и хармонија...Па добро бе пишпирик зарем ти не би сакал утре раат да живееш,да имаш работа...Нормален живот....или ти сакаш илириди и крвопролевања...И немој поради тоа што македонскиот народ е мирен да судиш..НЕ СУДИ СПОРЕД ЛИЦЕ...Има доста макоднци наоколу ако е до тоа дојдено... Но наместо да палиш оган обиди се да бидеш фер и да речеш...мајката па јас овде израснав..ова е моја земја и никому не ја давам.. Но очигледно не си овде израснат...затоа што прав албанец..оној кој израснал овде,не би го зборел она што ти го зборуваш.

Дечко која година сме бе? 2001 отиде одамна, цела европа ве гледа брадосани во сирија како палите цркви и убивате христијани. За газа види денешни вести што се случува ба тера израел хамас лае како вас. И одговорими дали лажам дека нато мораше да ја бомбардира србија за да ве спаси, и дали нато ве вадеше со автобуси да не ве утепаат како свињи? ЛАЖАМ ЛИ БЕ?
Izvlekuvanje-Aracinovo.jpg

Da ti go kazem pravo, vistina si go zborel.

Ти си македонец и јас сум...Живееме помеѓу исти граници,и двајцата сакаме ресенска јабука и тетовски грав..и јас и ти дишеме под исто небо...Македонец си...живееш овде! Албанец но македонец :)...Тука си израснал,чаршија,скопско,плоштад...работиш овде..работам овде,печалам,преживуваме и двајцата се бориме за подобро утре..албанија ли ни дала да јадеме...ако и јас живеем во албанија но сум со потекло македонско..јас ќе се нарекував албанец..таа држава ги трпела моите чекори одкако проодев...затоа бате Дај јас и ти да организираме протест што ни поскапија струјава..да организираме протест што ни шибаат извршители за све нешто...ете македонски и албански протест заедно...иста цел...исти комплетно..ти нос ја нос..ти раце и јас раце..исти сме,луѓе...И така наместо да ја дестабилизираме државава да ги стабилизираме сметките за њтеуја,парно,компир,леб,тутун. А потплатенине деца нека палат знамиња и нека кршат прозори и нека ги бањаат со водени топови о шок бомби..јас и ти ќе излеземи изреволтирани и мирни со свое право да го бараме истото она што на двајцата ни го попречува нормалниот живот...Како бре не се соберемњ сите вака штрајкови за овие проклети поскапувања и безработици :/

Se slozuvam so tebe, ajde u petok od Caircanka na protest za nepravda, za losoto sudstvo, za da se kaznat ubijcite, tie sto setaat slobodno a mesto niv nekoj drug lezi zatvor, vistinskite ubijci moze pak da se albanci ne se znae no sigurno se na vlast. Moze vaka?

И ние знаеме дека еден ден ќе ви наплатиме дебело и пошто сакате сите да живеете во една земја ќе ве напикаме у албанија. Нато е зафатен ви Украина, Сириа, Ирак немаат доволно автобуси ќе мора да терате пеш до драч.
za tvoja informacija kolku da znaes makedonec sum
inaku ja gledam realnata slika deka eden den ke ima golema albanija,mozi ke ode 15 godini ama vazno ke bide toj den
a inaku nema da mozime da mu naplatime nikogas na albancite,bidejci tie sto sakaat si postignuvaat poleka poleka

Ти си македонец и јас сум...Живееме помеѓу исти граници,и двајцата сакаме ресенска јабука и тетовски грав..и јас и ти дишеме под исто небо...Македонец си...живееш овде! Албанец но македонец :)...Тука си израснал,чаршија,скопско,плоштад...работиш овде..работам овде,печалам,преживуваме и двајцата се бориме за подобро утре..албанија ли ни дала да јадеме...ако и јас живеем во албанија но сум со потекло македонско..јас ќе се нарекував албанец..таа држава ги трпела моите чекори одкако проодев...затоа бате Дај јас и ти да организираме протест што ни поскапија струјава..да организираме протест што ни шибаат извршители за све нешто...ете македонски и албански протест заедно...иста цел...исти комплетно..ти нос ја нос..ти раце и јас раце..исти сме,луѓе...И така наместо да ја дестабилизираме државава да ги стабилизираме сметките за њтеуја,парно,компир,леб,тутун. А потплатенине деца нека палат знамиња и нека кршат прозори и нека ги бањаат со водени топови о шок бомби..јас и ти ќе излеземи изреволтирани и мирни со свое право да го бараме истото она што на двајцата ни го попречува нормалниот живот...Како бре не се соберемњ сите вака штрајкови за овие проклети поскапувања и безработици :/
Faith in humanity restored & quoted for the fucking truth.

Да се види дека постои разум се уште, барем меѓу нас Македонците.

Se slozuvam so tebe, ajde u petok od Caircanka na protest za nepravda, za losoto sudstvo, za da se kaznat ubijcite, tie sto setaat slobodno a mesto niv nekoj drug lezi zatvor, vistinskite ubijci moze pak da se albanci ne se znae no sigurno se na vlast. Moze vaka?

Секогаш сум за правдата! И секако дека не е убаво да скапува некој во зљтвор за без потреба..Но како знаеш дека не се тие...Ако не се тие зашто ги затвориле...Кој потплатил да тие лежат? Зарем можам јас да те нападнам ако ништо не си ми сторил освен ако јас не сум некој психопат?! Доколку тие луѓе лежат за без причина тогаш е навистина жалосно! Значи јас од почетокот на мојот коментар овде се декларирав како неутрален..и убаво наведив..Штом се протестира дека се невини ТОГАШ ГИ ЗНААТ ВИНОВНИТЕ..нели...Да протестираш дека нешто не е како што треба тогаш ја знаеш вистинската приказна...Доколку ја знаат нека ја раскажат и нека ги спањат тие "Невини" што лежат во апсана...Тогаш и јас како Христијанин ќе протестирам со вас Од исламот..Бидејќи секој од нас би можел да лежи невин нели..А кој сака невин да лежи?! Ако некој ја знае вистината нека ја сподели...И јас и ти сакаме правдина!! И така наместо претоставки за судот нека излезат непобитни вистини!

Инаку прочитавте што објави Британската Амбасада во земјава....? Во западна Македонија е можна појава на Терористички акти.... Ете така Албанчиња, продолжете сега да се сликате со Аделина, Туна и Гаџа во Приштина или Тирана. Секој ве дозна какви сте, никој веќе не ве сожалува. Со овие протести сами се закопавте, ако до пред 13 години бевте "жртви", сега сте само едни Радикални Исламистички копилиња кои сакаат да се ослободат УБИЈЦИТЕ на децата. Вие одете против уставот на државата, вие не почитувате закони, вас во умот ви е само Голема Албанија. Дополнителна олеснителност за нас е и писмото што го испратија УЧК.... ако до пред 13 години беа "борци за човекови права", сега се борци за завземање територија на суверена и самостојна држава. Самоубиство си правите, ама не го сваќате тоа.... ништо поарни не се ниту Албанија и Косово, кои се мешат во внатрешните работи на една држава... уште еден голем минус за Албанците...

protest za nepravda, za losoto sudstvo,

Во ред, ако идеме според вашата логика, ајде утре да се собереме сите, и да бараме да се ослободи и полицаецот од Гостивар... верувам дека и таму судот погрешно проценил. За убиство во самоодбрана не се дава доживотен затвор.... а од кај знаеш, можно е и судот без докази го осудил човекот, и така ни е лошо судството

Бре мајката, шо не излезете на протест за секоја судска пресуда што сметате дека е неправедна ако не.

haha neznam koj e svinja, mozebi ti si poveke posto jades svinsko :D
lugete se nevini zatoa protestirame! i ne protestirame samo nie od skopje tuku cel svet kaj so ima albanci.
dali e logicno da podrzuvaat site ovie albanci nekoi si ubijci?
А тие од цел свет дека го следеле внимателно судењето па знаат дали било регуларно или не.

Еднаш да се прашавте како ќе беше ако беше обратна ситуацијата и ваши 4 деца и невин рибар се убиени.

Денеска е 9-ти Јули, мало потсетување како тогаш работеа цајканите

2:35

На плоштадот во Гостивар 1997, познат ви е дизајнот?

Screenshot_1.png

И секако повредени полицајци од огнено оружје
Screenshot_3.png

Тие фаци на видеава уште од овде и претходно се ‘угнетени‘, а сите други не чинат иако скоро никогаш не изреагирале со нормална и здрава реакција после вакви работи.И после уште постојат сомнежи?

Последно уредено:
Каков е тој протест во петок? Контра - протест? Пфф...Демек протестираме затоа што тие протестираат? Не се прави тоа така. Имате полиција? Имате. Оставете ги да си ја заработат платата. Ги гаѓале со камења, ги тепале...ама ич да не ви чуе. Јасно? Видовме таа полиција колку е ревносна кога протестираме ние со празни и дигнати раце. Дајте и шанса да се покаже сега. Јас сум за откажување на тоа во петок. Размислете малку ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom