Марлон Бранко ја одбегна камерата на А1

Член од
25 февруари 2006
Мислења
254
Поени од реакции
28
Веб-сајт
nacionalist.blog.com.mk
Претседателот Бранко Црвенковски низ скопската дневна шема. Шефот на државата уживаше во саботното попладне во едно скопско кафуле и не сакаше да биде вознемируван од екипата на А1.

http://www.org.mk/

Значи си тера мајмунлак шефот на државата...државнико...

Личи овој на прецедник? Можеби на претседателството на Југославија...

Сакаме уште еден ваков? Пардон, еден бетер како јаничарот Кенеф, овај Керим?

Sef na drzava, ne raboti vo Sabota,toa sto pravi vo privatniot zivot e negova rabota, i ne mora da polaga smetki ni tebe ni na A1.
Normalno e da ne saka da e voznemiruvan od kamera, ama zatoa pak Premierot ne moze da go simnes od pred kamera 24 casa...koj kontrast:pos2::pos2::pos2:

Kanta za temava, ako e samo za plukanje po lugje, vo toa nema ni P od Politika...

Sef na drzava, ne raboti vo Sabota,toa sto pravi vo privatniot zivot e negova rabota, i ne mora da polaga smetki ni tebe ni na A1.
Normalno e da ne saka da e voznemiruvan od kamera, ama zatoa pak Premierot ne moze da go simnes od pred kamera 24 casa...koj kontrast:pos2::pos2::pos2:

Kanta za temava, ako e samo za plukanje po lugje, vo toa nema ni P od Politika...

Важно е дека за малку одбегна судир со голфот.:pos2:

Претседателот Бранко Црвенковски низ скопската дневна шема. Шефот на државата уживаше во саботното попладне во едно скопско кафуле и не сакаше да биде вознемируван од екипата на А1.

http://www.org.mk/

Значи си тера мајмунлак шефот на државата...државнико...

Личи овој на прецедник? Можеби на претседателството на Југославија...

Сакаме уште еден ваков? Пардон, еден бетер како јаничарот Кенеф, овај Керим?

Koja ti e poentata...piel kafe doshle A1 sred kafe i muabet intervju ovo ono...demek nema mesto i prostor i slichno. Lichno nikoj nekje da bidi voznemiren usred kafe,ne se blamiraj.

Koja ti e poentata...piel kafe doshle A1 sred kafe i muabet intervju ovo ono...demek nema mesto i prostor i slichno. Lichno nikoj nekje da bidi voznemiren usred kafe,ne se blamiraj.

Се е во ред,но само уште една работа стига:а,ако е можно народецот(вклучително и тебе)да не биде толку заслепен од одредена личност,била да е политичка или не.

Убаво е да веруваш во некого,но не чак толку слепо.:wink:

Чекајте, претседателот ја избегнувал камерата на А1 ама која точно, онаа на вестите во 7 или онаа на Ексклузив? Дека оваа вест ко вторине да ја правеле ми мириса. Срамота, претседателот кафе пиел молим ти се.

Што е работава? Бранко почнаа да го следат по кафани, кафичи... како да е холивудска глумица. :) Глупости.

Јас разбирам се. И сум рекол, дека не ги мирисам ни едните ни другите нешто богзнае што...Ал да ми пласираат вакви глупсти, од типот на василичарски прослави и кафиња пиење, е ни тоа не можам да го смислам. Ајде сега, сите шо ги мразиме да ги стајме под стаклено ѕвоно 24/7, и да ги набљудуваме што се прават, за да можиме да коментираме и да си празниме фрустрации (и оправдани и неоправдани) врз истите.

Пиел кафе! Срамота! Пуши! Леле, ај да го утепаме! Па мене, шо сум никој и ништо,да ми седне некој усред кафе на маса, шо не ми е по ќеф во моментот, ми се дигаат нервите, а не личност која е на таргет на новинари, да биде прекината од нив...

Што уште нема да се пласира, за да се усерат, оние, веќе усраните (се извинувам на речник). Ајда им поставиме камера дома, да видиме во колку саат легнуваат со жените, па и за тоа да коментираме. Може?

И уште нешто...Многу на почетокот на владикување се покажале како мајки Терези, па на крај испаднале дрољи. Не се силете многу со чесноста на другите...И тие пијат кафиња.

Za sramota usred kafe ne dal intervju,abre komunjarska rabota a da beshe kako pastirot Grujo nemashe da go simnat od pred kamera shto vika nekoj pogore :)

Абе ја нигде не прочитав дека кафе пиел.
наградно прашане?

Што ни пиел претседнико?:wink:

Се е во ред,но само уште една работа стига:а,ако е можно народецот(вклучително и тебе)да не биде толку заслепен од одредена личност,била да е политичка или не.

Убаво е да веруваш во некого,но не чак толку слепо.:wink:

Toa shto go narekuvash drzhava,policija vojska i slichno zablagodarimu se na Branko.Da ne ja definirashe teritorijata na Makedonija so vlezot vo ON dosega kje bevme kako Abhazija ili Juzhna Osetija t.e. nedefinirana teritorija.

Јас разбирам се. И сум рекол, дека не ги мирисам ни едните ни другите нешто богзнае што...Ал да ми пласираат вакви глупсти, од типот на василичарски прослави и кафиња пиење, е ни тоа не можам да го смислам. Ајде сега, сите шо ги мразиме да ги стајме под стаклено ѕвоно 24/7, и да ги набљудуваме што се прават, за да можиме да коментираме и да си празниме фрустрации (и оправдани и неоправдани) врз истите.

Пиел кафе! Срамота! Пуши! Леле, ај да го утепаме! Па мене, шо сум никој и ништо,да ми седне некој усред кафе на маса, шо не ми е по ќеф во моментот, ми се дигаат нервите, а не личност која е на таргет на новинари, да биде прекината од нив...

Што уште нема да се пласира, за да се усерат, оние, веќе усраните (се извинувам на речник). Ајда им поставиме камера дома, да видиме во колку саат легнуваат со жените, па и за тоа да коментираме. Може?

И уште нешто...Многу на почетокот на владикување се покажале како мајки Терези, па на крај испаднале дрољи. Не се силете многу со чесноста на другите...И тие пијат кафиња.

Сакаат од Македонија да направат големо,ама ептен големо “Биг Брадерс шоу“,камери на секој чекор,во болници,чекални,ресторани,јавни клозети(среќа што ги нема многу).Абе лудница!Овие од А1 најдобро е на чичо Штерјо да му се обратат,тој сигурно ќе им даде интервју како што им треба.:pos2:

Фалела уште маца да се појави и да му побара CD да и потпише, па он да одбиел и на крај наслов на вест ќе имавме "БРАНКО НЕ Е КО ЛАМБЕ" :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom