Марјан Ѓорѓиевски

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
Tипично Македонски...само да се плукало :)
ако мислите дека можете подобро снимете и вие..ставете на интернет па ќе видиме дали ве бива :)

Toa bogati luge malku mi se gledase ko frustracii da si puka
ако глеаш така, фрустрации пука и на останатите видеа , де за кафаната(и луѓето во неа), де за утринската програма , де за сериите и комшиите...само финтава е шо тој то го споделвит со народов наш ...

Tипично Македонски...само да се плукало :)
ако мислите дека можете подобро снимете и вие..ставете на интернет па ќе видиме дали ве бива :)
Не плукам.Не сметам дека е лош.За наши стандарди овде е добар но ова не е стенд ап.И не треба да си богат за да имаш стенд ап настапи по локални кафиќи.Сите почнале од таму сигурно не се родиле на сцена.

Не плукам.Не сметам дека е лош.За наши стандарди овде е добар но ова не е стенд ап.И не треба да си богат за да имаш стенд ап настапи по локални кафиќи.Сите почнале од таму сигурно не се родиле на сцена.

и он има стенд ап настапи бе брат .. и што е тоа за наши стандарди ? не е кола он па за наши стандарди да е добар или не ......или е смешен или не

и он има стенд ап настапи бе брат .. и што е тоа за наши стандарди ? не е кола он па за наши стандарди да е добар или не ......или е смешен или не
Стенд ап комедијата кај нас не е многу застапена и тек почнува да се развива.

И мене не ми е смешно...од сите 13,ова и Компјутерџии најтапа му се...

Имаше некој моменти во ова, со тоа рецептите и уште нешто, ама едно од послабите му е ова.

Искрено ? Со тоа ликовите Милован и Леон го претера веќе,станува досаден.

Јако беше тоа дека комшиите ти собираат се за слава,и песната за Ѓорги Сугарев,тоа беше стварно добар момент.

Е ова го утнал и тоа како. Али јебига не можи секогаш да има само квалитетни видеа...

утнато е видеото, ама не секогаш може да се вади ептен смешни видеа, и инспирација е во прашање некогаш.

И мене не ми е смешно...од сите 13,ова и Компјутерџии најтапа му се...
можи толку разбираш, можи многу сте софистицирани па не одите на слави и имендени, или отуѓени од лугето или ете напредни.
инаку баш во ова е се точно од збор до збор, сега не се прајте модерни со сила.
можеби само во битола слави чекаат и имендени, вие само за на погреб се берите, господ да чува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom