Марјан Ѓорѓиевски

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
Штознам мене овој Марјан баш ми е интересен,не во сите клипови ама во повеќето се пронаоѓам тоа е тоа што го збори за македонштината,сите сме со тие манири,со Милован :pos: со Паца,свадбите,клише муабети,студенти и се тоа а овој другиов што збори за идиотеката,искрено вака го доживувам :

images

Овој ми е антипатичен.Поради него престанав да гледам буба мара.Кажува некоја шега и потоа 2-3 пати и сугестира на публиката дека кажал шега и добива аплауз.

Тоа ти е од возбуда го заборава следниот виц па го повторува претходниот 2-3 пати претходниот да му текни кој беше следен:)

Штознам мене овој Марјан баш ми е интересен,не во сите клипови ама во повеќето се пронаоѓам тоа е тоа што го збори за македонштината,сите сме со тие манири,со Милован :pos: со Паца,свадбите,клише муабети,студенти и се тоа а овој другиов што збори за идиотеката,искрено вака го доживувам :

images
Ова неговото не е стенд-ап комедија.Да ги користи истите амерички фори само го објаснува македонизмот но американските комичари го прават на сцена а не по дома или во студио.

Сашко Коцев нема замерка бе не се трескајте од зид.Тој е нешто недостижно за наши услови зборам.Пред него Тони , Игор беа нешто сега веќе нема, добро е барем што се обидува човеков.
п.с Еве го новово:

^ (y)
На моменти се возбудува многу, ама сепак добар е, има смешни моменти... Едно од подобрите видеа му е ова....

Сашко Коцев нема замерка бе не се трескајте од зид.Тој е нешто недостижно за наши услови зборам.Пред него Тони , Игор беа нешто сега веќе нема, добро е барем што се обидува човеков.
Незнам како може овој да ти биде интересен.Копира од Тони Михајловски ама не му успева па затоа насила ја тера публиката да се смее преку повторување на шегите со дерење.

Еве ова е нешто мизерно ама комедија ова 5 мин го гледам и се чудам, никако да се насмеам, суратот како нитендо,2-ро одделенска финта.:tapp:

Неговото најдобро досега.
--- надополнето: Oct 30, 2011 10:21 PM ---
Незнам како може овој да ти биде интересен.Копира од Тони Михајловски ама не му успева па затоа насила ја тера публиката да се смее преку повторување на шегите со дерење.

Токму поради ова.

А овај е легендата.

Добро му беше и новово, се најдов во неколку ситуации, ама најдобри за мене остануваат Богати луѓе, Клише Муабети и Студенти.

Мене баш ми е интересен чоеков, ми се допаѓа тоа што сите видеа му се според вистина т.е. ја изразува преку хумор. Најдобри според мене до сега:

Не е лош како за наши стандари ама како е ова стенд ап комедија?Ова е стенд ап комедија
Стенд ап комедија се изведува на сцена,пред публика,а не во студио и потоа да се закачи на јутјуб.

^ Финансии дедо Ноја и баба Цвете да му плата?
Тој не е толку славен за одма да го земат пред публика и да му бувнат едно 20-30 илјади денари ко бакшиш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom