MARCHELO & FILTER CREW и ПОДЗЕМАН ЕФЕКТ во Куманово - 23.10.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Turpis
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
3 октомври 2005
Мислења
68
Поени од реакции
15
Веб-сајт
www.victim-yield.com
Кој го е*е и Приц и Колосеум !. По 5ти пат на концерт кај Г-динот Шелич. И не жалам ни денар потрошен за неговото шоу !

И на ниедна од скопскиве квази-дискотеки не и текна дека момакот може да се донесе ден пред тоа у Скопје за да не мора да акаме до Куманово??? Е слепци беее ... не бе Сранчо мали П е подобар од овој. :pov:

Автобус до Куманово е 100 денара. Ако најдеш некои другари со кола да дојдете по 150 денари ќе ви излезе од човек у два правца. Не е толку далеку, башка ќе се прошетате малце :)

И на ниедна од скопскиве квази-дискотеки не и текна дека момакот може да се донесе ден пред тоа у Скопје за да не мора да акаме до Куманово??? Е слепци беее ... не бе Сранчо мали П е подобар од овој. :pov:

Ок, немора све живо и диво од настани во Скопје да се одржува. :)

Автобус до Куманово е 100 денара. Ако најдеш некои другари со кола да дојдете по 150 денари ќе ви излезе од човек у два правца. Не е толку далеку, башка ќе се прошетате малце :)

Абе не знаешизгледа на каква мрза и делиш ваков совет. :) хахаха

Ок, немора све живо и диво од настани во Скопје да се одржува. :)

Па ја реков и во Скопје и во Куманово да биде. :)

Дечки што мрчите против Куманово, не знаете колку е ТоБ кога се иде на концерт во некој друг град во Македонија. Јас два пати бев на Стритс фестивал. Еднаш за Негатив и еднаш за САРС и ТоБ ми беше и роуд трипот и концертот, и све. Едини бед е што е малку досадно чекањето на првиот воз во 5 и нешто, ама и тоа е дел од авантурата. За жал јас сум на свадба.

Должен сум да оставам коментар за настанов, значи :

Плус: Марчело со својот препознатлив енергичен стил. Буквално се чудам како може некој човек во себе да има толку многу позитивна енергија. Скокаше, трчаше по бината, ја скубеше Ненси :D. Од страна на Марчело и Филтер Кру само пофалби, значи љуѓето си ја завршија професионално својата работа, ја доведоа публиката до делириум. Како замерка може да биде тоа што немаше жив бенд, но тоа повеќе се однесува на организаторот кој го ангажирал отколку на самиот Марчело.

Минус: Прво мислам дека озвучењето беше катастрофа. На некои песни беше толку лош звукот така што изгледаше дека матирицата се на некој начин деформира, се слушаа само некои шумови и високи звуци. Кога пееше Ненси го затнуваше едното уво од преголемата фонија што се создаваше во салата. Второ воопшто не се чуствував воопшто пријатно помеѓу 13-14 годишни деца кои ја сочинуваа повеќето од публиката. На почетокот се обидов некако да се стопам во атмосферата, но не успеав и се повлеков позади.

Се на се стојам на своето мислење дека настапот на Марчело во Хавана, 30.6.2009 е неговиот најдобар во Македонија. Ова е мое мислење немора да биде точно.

На балади прават шутки ... катастрофа..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom