Манијаци за џипови

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки има некој поима дал може тука да се најде Пинцгауер? :vozbud: Страшно проодни возила!

http://www.mogsrus.com/710K1758.html Да го купиме за слижбено возило на потфорумов :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

пинцгауерче??? прашај во АРМ, ако имаат некое во некој отпад,од таму да го земеш и да го средиш...:pos2::pos2:

Да батка во Гевгелија има еден Пинцгауер и тоа на мој другар, всушност на татко му. Инаку знам дека го продава ама не знам колку пари, но возилото е во супер состојба се работи на него, моторот стартува како пушка, 2500 цц Бензинец.... :wink: мислам дека ова доволно кажува со 4 диференцијали посебно на секое тркало. Никогаш нема да заборавам кога не возеше татко му на Кожув планина. Кога се слимнавме не знаевме како се викаме :vozbud::pos2:. Доволно е само да се слушне звукот од моторот.

Во недела би требало да одиме со него на Ски Кожуф... па ако не заборавам ке сликнам некоја фотка.

Епа не заборавај и сликај :smir:

Drugari jas go imam Pinz Gauerot . Koj go interesira sto kak neka prasa , a Drak43 ke vi gi pokaze slikite . . .

Ајде другари... ете го и Pinzgauer-от.
DSC00618.jpg

DSC00619.jpg

DSC00620.jpg

DSC00621.jpg

DSC00622.jpg

DSC00623.jpg

DSC00625.jpg

DSC00626.jpg
http://i837.photobucket.com/albums/zz292/Drak43/DSC00619.jpg

Леле имав можност да го возам најскапиот модел и нема зборови го возев до маврово и назад и како сон беше со греач на волан и на предно стакло со масажери на седишта бела кожа бензинец беше само заборавив колку кубика беше ама нешто поудобно немам возено.

(Inaku bas sakam da go vidam piknat vo sneg)
И што? да не не излезе?
Сум го возел,кај се не одевме со него!!
Само треба да знаеш да го возиш,се превртува ко плавуша!!:smir:

Drugar Jas go imam Pinz Gauerot toj na slikite . . . A da ti kazam nesto za sneg ( Ping Gauerot nema da moze da izleze od sneg - tuku snegor ke izleze od nego ) :pos2::pos2::pos2: kako be druga nema da moze da izleze ? ???

Pinz Gauerot e ludnica :vozbud::vozbud:

PINZ GAUEROT E ZA PRODAZBA KOJ SAKA DA SE INFORMIRA NEKA MI PISE

dzoko_markov@yahoo.com

Drugar pinz Gauerot ne go davam pod 3500 evra . . . Premnogu e dobar . . . Ne samo sto e dobar tuku i go nema nikoj privaten covek vo Makedonija samo jas . . .

Drugar pinz Gauerot ne go davam pod 3500 evra . . . Premnogu e dobar . . . Ne samo sto e dobar tuku i go nema nikoj privaten covek vo Makedonija samo jas . . .
Грешка си... видов во аеродром еден пинц гауер, мада беше во прилично лоша состојба. Немаше церада и врати, ама затоа имаше нормални таблички. Така да 100% има уште некој како тебе :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom