Манчестер Јунајтед - Арсенал |Сабота 03 Ноември 2012 |Час: 13:45 | Олд Трафорд

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    114
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Фергусон (ваљда он наредува) ебава со шутирачиве на пенали, стај го РвП да шутира и крај. Што ако промашил еден пенал човече...

Вака ротира ко ракомет да е ова, па на утакмицата ќе му досудат 5 пенали...

Oh but wait... :icon_lol:
Не ротира, Руни изведува пенали. РвП шутираше само кога беше повреден Руни.

Арсенал многу слабо, посебно во напад, голот го примија по грешка на Вермален, па така неможе да се каже дека одбрамбено се лошо поставени, но во напад се очајни. Оној Жиру е исти како Торес, многу тромав и спор, мислам дека на овие двајца ќе им треба цела вечност да постигнат гол со ваква игра.
Маноне е добар, одбрани солидни шанси на ManUre:icon_lol:
Пеналот беше чист како солза, нема тука збор, и добра арбитража од страна на Дин. Мислам дека Руни го изведе пеналот затоа што најверојатно РВП одбил да шутира пенал против Арсенал, тоа е моја констатација, и како би ја играл да сум на местото на РВП.

Мислам второ дека ќе биде поинтересно се надевам дека ќе ги разбуди малку Венгер сеа ... Волкот сакам да го видам во второ малце да ги размрда останатите

Се прашувам дали сега фановите на Манчестер ќе дадат критики кон Руни/Јанг како што даваат на Нани, велбек и слично. Нани за Јанг е Денис Ирвин.

А кога ти велев дека Нани е прв на листата за продажба?

:)

Не ротира, Руни изведува пенали. РвП шутираше само кога беше повреден Руни.

ама нели и Нани шутираше откако Робин промаши еднаш? А мислам дека и еднаш кога играа овие двајца заедно, РвП шутираше. :)

Стај еден играч, ако промаши еден на 10 пенали не е страшно...

Абе не тресете со пеналиве, толку ни судат и пак не научивте.

Џену ви кажа погоре, РвП шутираше дур беше повреден шрекот, затоа шрек оди си :pos:

А кога ти велев дека Нани е прв на листата за продажба?

Не го продадоа ти кога ми рече, а ако го продадат и останат со просекон Ешли тешко нас.

Луѓе Руни е задолжен за пеналите, рвп шутираше кога беше повреден Шрек. За тоа со Нани тоа беше во ЛШ, се договориле на лице место тогаш со РвП.

Стварно овај Жиру многу тромав, не сум го гледал порано како играл, ама незнам Венгер што си мислел кога го купувал. :facepalm:

Не го продадоа ти кога ми рече, а ако го продадат и останат со просекон Ешли тешко нас.

Луѓе Руни е задолжен за пеналите, рвп шутираше кога беше повреден Шрек.

Е добро де, борџам пиво, но дека Нани е полуофицијално на продажба, мора да се сложиш.

Руни дудуче сезонава ептен е у сенка на РВП, ама и заслужено бе човекот си е КЛАСА во прав смисол на зборот, бидете среќни не е како копилето адебајор да истрча цел терен за да прослави пред тие што порано го величеа.А победно нешто од навивачиве на челзи на форумов сеуште неам видено.
ооо колку само си во право.

Која екипа и јас најдов да ја играм ГГ1 :facepalm: Па овие Арсенал никаква концепција да се немало. Имав уште некоја надеж дека ќе заличат на оној Арсенал од пред неколку години али сум се излажал изгледа....

Луѓе Руни е задолжен за пеналите, рвп шутираше кога беше повреден Шрек. За тоа со Нани тоа беше во ЛШ, се договориле на лице место тогаш со РвП.

Океј ако е така, Руни стандарден, ќе треба да го шутира и наредниот пенал (ако го има и на утакмицава дури) и покрај промашувањето. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom