Мамење на тестови?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте мамеле на тестови?

• Секогаш!

Гласови: 295 31,1%
  • Се случувало...

Гласови: 584 61,6%
  • Никогаш!

Гласови: 69 7,3%

• Вкупно гласачи
    948
Ако сум настината, со мене си носам палома, а на задната страна од паломата лепам ливче со потребните информации. Ако не сум настината, го ставам ливчето под тастатура, а ако ни речат да ги кренеме тастатурите, тогаш го уклучувам компјутерот на кој имам напишано се што ми треба и го затемнувам екранот за да не може да ме види професорката. Секако, го исклучувам ако ми се приближи ептен:wink:

Јас бев баксуз и кога не препишував ми земаа тест :toe::kesa::nesvest:

Ваљда има некој професор на форумот па ќе знае како препишуваат

Ваљда има некој професор на форумот па ќе знае како препишуваат
да ама не секој:pos2:
Иначе имам препишувано, ама подобро ми е да научам така да ќе немам страв. Шо си знам си знам...(ама за сваки случај си прам ливче:smir:)

U osnovno ne prepisuev. U sredno u prva prepisav ednas po osnovi na biznis, poslednata tema, me mrzese da ucam vo maj vremeto toplo ja da sedam i da ucam ne biva. I si prepisav, livceto megju nozi si go staviv i ne me vidi profesorkata. Vtora i treta prepisuev po smetkovodstvo, dozvoleno bese konten plan da imame na klupa i jas vnatre si stavav livcinja so primeri i si resavav zadaci.Sea vo 4ta prepisuvam samo po menadzment ( mi predava istata profa so mi predavase vo 2ra i 3ta po smetkovodstvo) i si kopiram lekcii ama lisjata namaleni za okolu 50-60%, si i stavam pod test i prepisuvam, do sea ne me fanale.

Се случувало. Последен пат, прва година, на германски. Не се замарам многу со тестовите, што ќе биде нека биде. :smir:

Додека да пишувам на листиња, фино лепо ке си седнам и ке си научам

Прв пат препишав во 4 одд, а после ретко, ептен ако имав преголема шанса.

Сега со компјутериве милина е за препишување, посебно ако седиш зад некое куќиште.Имам препишувано и од учебник, и од ливчиња, и друг што ми поткажувал, и со пенкалце што има календар во него, тој се одмотува а од задната страна има бела површина:)
Само едно нешто е лошо, ако си во некој предмет најдобар во класот и ако лесно се препишува по тој предмет.Има да те скренат, да не можеш за себе да решиш:)

Во основно многу помалце препишував во средно сеа многу слобода си зедов се опуштив:icon_lol:
Најчесто препишувам од на клупа,лифчиња прам,на рака пишам и од мобилен.
Еднаш само во основно ме фатија тогаш не бев убежбана сеа влегов в шема:icon_cool

Пред да имам тест,дома на ворд, ќе си искуцам на компјутер и нашколо со усб.И само ќе го вклучуваш и исклучуваш екранот.Ако примети професорот веднаш рестарт да куќиштето.
Ова е перфектен метод, до сега ме нема изневерено!Пробајте!

тууууу колку пати поминав со препишување ццццццццц многу се да ги опишувам,но најомилено ми беше кога полагав на факултет јуни и септември тогаш можеш да го играш професорот како сакаш :pos2::pos2::pos2:

Жив малер сум за препишување. Кога и да се обидам да препишувам, секогаш ми го земаат тестот. Така да веќе не препишувам :pipi:

Редовен препис сум удирал од петто до прва година. Сега трета бев приморан да препишуем на еден тест и добив петка :pipi:
Иначе само еднаш ме фатиле и тоа без врска, ептен глупо.

ја имам многу уникатен начин на препишување:
-зимам проѕирно пенкало
-бутам формули внатре,професорката не знае дека ќе го јаде!
-си го вртам пенкалото у рака,и си ја барам формулата:pos2:
-исто може и со дефиниции,цртеж некој,се....
-за да те фанат со ова,треба ептен да си ропак:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom