Абе OFcp&&& прав е до негде редовно си правам ливчиња и тоа е учење дур ги пишувам повторувам тоа што сум учел ,кога имам учено правам ливчиња кога не правам немам ни пипнато книга најчести ми се за потсетување и ги трпам под лист или ги турам во кутијата цигари од страна во кесицата,
Да не се урчам во животов никој ме нема фатено а сум препишувал,бајаги, паничам многу ама испаѓа добро на крај,
Најомилени ми беа во основно оние грдине Тематски тестови по математика(предемет по кој сум тотално неук) со шестар ги резбав задачите и седнував до клупата до прозор и на сонце се гледаше феноманално после само си боев по линиите остава една две задачи за петка со 91 бод за да не ме ми го накрши усно и чао.
Мината недела баш полагав не знаев ама баш ништо ме намести професорот у прва клупа цело време само глодав пенкало и бленев ко мутав у тестот и ми се погоди таа една бубалица од група го предаде нејзиниот го фрли кај мене на прва клупа кај што се остават го свтев и кога писнав ко хиена некоја од збор до збор сега имам 11ка катаљон посто:bil: