Малолетник извршил обљуба над 2-годишно дете

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
2 годишно дете???Што е ова бе?Ц ц ц ненормална работа:uvo:
Казна најтешка што може за ретардираниов.Ми се гади од вакви.

Грозно..2 годишно дете силувано од 14 годишно?Мизерија, мизерно е тоа, гнасота да помислиш, но ете се случуваат пореметувања од природата..Па уште ова објаснувањето, дека детево е оштетено од сообраќајка..Ц ц ц ц срамота..:lud::nerv::nerv::nerv::nerv:

Аман бе, што се нема да слушнеме. Се поремети цел свет значи...

Грозно..2 годишно дете силувано од 14 годишно?Мизерија, мизерно е тоа, гнасота да помислиш, но ете се случуваат пореметувања од природата..Па уште ова објаснувањето, дека детево е оштетено од сообраќајка..Ц ц ц ц срамота..:lud::nerv::nerv::nerv::nerv:

Некако мора да намалат.Се надеваат можеби малце да се искубат за мало намалување на казната.Ама само најтешка казна за вакви пореметени.

knife.jpg

Печеснајс пати.

definitivno treba smrtna kazna za vakvi na plostad treba da gi strelaat

За ваквиве треба само да се измисли некоја хемикалија што го умртвува стојкото, да не може ни да моча како што треба. И да се воведе стрелачки вод како смртна казна, болен народ да му се сневиди.

Na Elvis veke mu zavrsil zivotot kolku ebenje ke ima sega na nego em mlad ... ke go poremetat uste tolku...sve sum cul ama 2 god dete e ova e stvarno STRASNO mada moze e stvarno retardiran posto ova normalen coek pa ni dete ne prai

Уште подобро.На Елвис треба да му се корне косaта со раце.Малце да пописка.Уф, какви мазохистички мисли излегуваат од мене, сам си се чудам:)

Боже мој. :icon_eek: Не знам што би било најсоодветно да искоментирам за ова...

Ама смирете ги страстите, не мора одма со бесилки и клада. Ова дете е болно и му треба стручна помош.

Но, додека не измислат ефективен метод за тоа како да им се помогне на луѓето со сексуална пореметеност и нарушена перцепција, нема соодветна казна за ова. Убиство секако не, доживотна изолација нема да вроди со плод кај личноста, иако условно ќе ја заштити околината од него, зошто е сметан за опасен.

Не знам стварно. Ужасно е.

Боже сачувај! Овој Елвис е дефинитивно за во лудница доживотно да се смести! Грозно е самата помисла да се изживуваш на две годишно дете бе, пу ебате лудаците!

се згрозив..па тоа 2 годишно бебе уште не знае за себе..како можел да повреди толку невино, кревко суштество..
секакви болни умови постојат:uvo:

Mislam deka R.Makedonija treba da se otkaze od clenot vo ustavot so koj se veli deka NE MOZE da se izrece smrtna kazna po nitu eden osnov!!! Ovie pickite kako nego zasluzuvaat smrtna kazna!!!!

Не сум за доживотен затвор или смртна казна. Нека му бапнат ко во Турција 17 000 години затвор ( ај нека речит некој дека е доживотна)

Некои луѓе не заслужуваат живот. Или тие не се луѓе, не знам:tapp:

Го претераа на вестите со информациите. И пред некој ден открија цела друга “обљуба“ како се одбивала во детали. Аман, не верувам дека некој од вас сака детално да му биде раскажуван сексуалниот живот на национална ТВ особено не кога било под присила. И што дека дознавме дека крварело од анусот малото? Освен тоа што испадна дека повеќето од вас се крволочни (смрт! смрт!) и одмаздољубиви ЖИВОТНИ што конкретно се доби? Ти ебам алчните сензационалисти од новинари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom