Малолетни пушачи...

• Креатор на темата Креатор на темата Kiro Hametovski
  • Време на започнување Време на започнување
...Од друштвото мое ретко кој пуши...Пак ќе кажам, стално пробувам, али коа ќе осетам нешто што барем приближно мириса на чад, лиги почињаат да ми течат...:(

Послушај го бе..нема да не труеш во Бариста:)

јас пушам чисто од навика онака....
денот максимум 3 цигари... да се релаксирам... организмот не ми поднесова појќе од то...
и плус не ми смета на тренинзи... така да... ке си продолжам вака :toe:

јас пушам чисто од навика онака....
денот максимум 3 цигари... да се релаксирам... организмот не ми поднесова појќе од то...
и плус не ми смета на тренинзи... така да... ке си продолжам вака :toe:

Има време:)
Доколку тренираш нешто, прекини додека можеш.После доцна ќе биде.

Катастрофално нешто незнам што виделе убаво во тоа, па што е најтагично не пушат некои повтини цигари (WEST,BOSS,RONHILL,MARLBOLO)........:toe:

Катастрофално нешто незнам што виделе убаво во тоа, па што е најтагично не пушат некои повтини цигари (WEST,BOSS,RONHILL,MARLBOLO)........:toe:

шо има врска кој какви пуши..секој по својот вкус...тие шо не се зависници и шо пушат ради пуфкање за таквите можи да се речи дека се прават нешто со таквите марки на цигари ама купуваат само за викенд цигари ко ке излезат...а за тие шо пушат нонстоп тое нивна одлука сепак то му одговара на него....

Грозно!!! Многу деца што ги знам,за кои не би помислила дека ќе пушат..и почнале... ц ц ц .. Па дури и у школо,на одморите излегуваат надвор и гајле си немат! А од моето друштво никој не пуши (фала богу) и така..примерни сме си,:pos2:сите мразиме цигари ...

Само си го уништуваш животот побрзо, .....Тоа иам само да кажам..

Пушев пола година, триста проблеми дома си наакав, здравјето си го ебав, и џабе ми беше тоа шо одев теретана. Откажани ми се сеа. Мал сум сеуште... Онаму 18, 19 коче имам, видеќемо. :smir:
Нели си земал па си ги откажал немој па да ги зимаш :)

Брееее овде у америка реткоооо кој цигара гледам да запали, чат пат некоја будала откога ќе му снема трева....овде сите стриктно се на трева, цигарите биле многу штетни :vozbud::pos2:

На 15 год. почнав да пушам цигари и многу сега многу ми е криво што не можам да ги откажам

Не пушам:smir:Сум пробала и толку.Една другарка од моето друштво пушеше и после ги остаде незнам зошто неможете да ги оставите.Ако се сака валда се може.Ама добро да не кажувам јас сеа пошо не сум пушач сигурно ви е тешко инаку лоша работа се цигарите си го труеш организмот сам на себе си правиш штета и што е уште потрагично го правиш тоа свесно.Имаш избор на едната страна е здрав живот и здрави бели дробови а на другара опасноста од рак,пожолтени заби и уште ред други работи.Па зошто би ја одбрала втората опција?

Формирам клуб за престанок на суисидицијално поведение, да не речам пушење ! Ениуан? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom