Малиот Алжирец фудбалско чудо од дете!

• Креатор на темата Креатор на темата Janev
  • Време на започнување Време на започнување
Cccc maliov naucil dve tri fintici i odma ete go noviot Zidane, se popalil svetov. Talenti ima segde, imalo i ke ima, a retko da ispadne fudbaler od niv. I kaj mene u maalo ima kopiljaci so ja vrtat vaka topkata pa nikomu nisto.

Aj ke go vidime za 15 godini kade ke bide, pa ke se palime.

Феноменален Талент. Уште сега треба да го земе некој под своја закрила и да му ги овозможи најдобрите услови за понатамошен развој. Respect Kid.

Феноменален Талент. Уште сега треба да го земе некој под своја закрила и да му ги овозможи најдобрите услови за понатамошен развој. Respect Kid.
Мислам дека е земен од Франција, и дека му е обезбедена стипендија за школување и работни места за родителите. На таа понуда не можеле да одолеат неговите родители така да го прифатиле Француското држављанство. А за сите што зборат “Вакви деца има во мое маало“ Ако најдат дете од 6 години што знае да жонглира до 10 и може да шутне топка подалеку од 10 метра јас ги частам што сакаат.

Добар е, ама зошто морале да го расипуваат цел клип со забрзување?
Обрнете внимание, кога ги прикажува индивидуалните вештини со топката кон крајот, видете колку нереално се движат лисјата и гранките на дрвјата во позадина... клипот е забрзуван. Исто како тојотата на Џеки Чен. :D

Му посакувам добра иднина и добар менаџер.

здравје за детето!
можеби сега е талент ама многу овакви деца таленти завршиле на отпад збирајки железо!
една посериозна повреда и ке се збогува од теренот!
споредете го со Рекоба-извонреден талент кој го засени феноменот роналдо на дебито, сепак повредите го држеа повеќе настрана од теренот и денеска ретко кој го спомнува како талент!
не треба да биде толку експониран зашто може и да го удри славата во глава-како баљотели па да седи на клупа!
додека не го видам во една европска лига како дрибла и дава голови тогаш може да добие висока оцена засега е секојдневно дете кое успева да не се плетка со топката додека трча!

Браво браво нема што мелено ке прави за кратко време...

И бре малиот,пача ја праи топката.Респект за детето!!

Е ДА СУМ КАКО НЕГО НА УЛИЦА КЕ ГИ ЗАВРКАВАМ СИТЕ ДЕКА НЕМААТ НОЗИ.БРАВО ДЕТЕ САМО НАПРЕД ПАДАЈ БОЖЕ ДА ЗАИГРАШ ЗА ВАРДАР :zver::aplauz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom