Мали слатки задоволства

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
лелеее коа ке си седнам на компјутеров и глеам дека Ray е онлајн
коа си слушам музиче :music2:
нескафенце коа си пијам
за Dancelife да не правам муабет :icon_bigg :vozbud:

Кога ќе видам пари на бирото насабајле, не е некое задоволство него МНОГУ мразам да барам пари!

Koga ke vidam nekoe devojce primerno obleceno(farmerki,nekoe bluzice,patiki i normalno nasminkano)pogotovo denje.

Чувството кога ќе се разбудам до една личност пропратено со сонце,убава музика,порака од некој што ми е мил,коцка чоколадо,насмеани луѓе..ехеееее многу има

Се радувам за многу мали работи и ситниците многу ми значат. Задоволство ми е кога се собереме цело друштво онака на кафенце, муабет, кога лежам во затемнета соба и слушам тивка музика, кога добијам порака од некој што ми значи....многу работи се што не ми текнуваат во моментов.

:) na zajdisonce na plaza
przeni kompircinja:)
cokolado(kako ova sto go jadam sea:helou: )
momenti pominati so deckoto,drugarki,roditeli..

...ми текна уште едно задоволство...кога ќе успеам да изнудам насмевка од некој што е нерасположен:vozbud:

уф... Има еден куп вакви работи... Ај само дел, кога ке се разбудам и надвор времето е сончево, кога некој ке успее да ме насмее иако не сум расположен, кога ке добијам чоколадо поклон (е на ништо не се радувам како на чоколадце :))....

malo slatko zadovolstvo?! koa ke gi vidam moite drugarcinja (uste malce ke idat u amerika:() so mn si gi sakam...koa ke dobijam petka pa posle ke si legacam zaso nema da mora da ucam...koa se vraka brat mi od bugarija...koa setam navecer niz park i koa sedime na treva so drustvo...koa idam na svirki, ama toa veke preminuva vo OGROMNO zadovolstvo, taka da ne produzavam...dosta e :smir:

бакнеж пред спиење

Најубавите слатки мали задоволства за мене се кога ќе си ги видам комшичињата како си трчкаат низ двор кај нив, кога ќе ми кажат „Кај ши бе Гоче„ ме смеат ептен ми го опоравуваат денот со нивните бисери едноставно ги обожавам.

Macedalien напиша:
Во животот има мали слатки и големи огромни задоволства. Малите и слатки задоволства се состојат во мали работи коишто ви се случуваат секој ден : едно врапче коешто ќе прелета покрај вашиот прозор и коешто ќе ви приреди огромно задоволство, розата на комшијата којашто расцветала, продавачката во најблискиот супер-маркет којашто ви кажала добарден...

Што ве прави среќни без да добиете на лото? Ај да ве видам.

Лично - авионите што ја прелетуваат куќава и градов во којшто живеам ми се едно од најголемите задоволства.

Malite zadovolstva znaat negogash poveke da me ispolnat. Eve na primer edno utrinsko kafe, sedenje so prijateli, zezancii , jadenje na soncogled, setanje vo park, slushanje na muzika, kupuvanje ..... uf se e malo a slatko zadovolstvo:smir:

Било шо поврзано со Дигимон

Сладолетче

Кога ќе успејам да се наместам тамн за спиење

Малечок поглед од the most special person to me

Некоја песничка која одамна не сум ја слушнала

и многу други работички без кои не би можела.

Кога сум на журка некаде....и ми се погоди песната, и вечерта....и се` ми изгледа совршено, и таа да е блиску до мене :)....

Или пак кога пуштам некаде, и ја погодам песната и сите пеат/скокаат....уживам во тоа, да ги расположувам луѓето со мојот избор на музика....

Мала приватна забава со другари и ЈАКО озвучење....плус транс/прогресив хаус и скокање како улави низ цело маало....

Кога сум сам дома и си пуштам каква музика сакам и колку ГЛАСНО сакам....

Исто кога сум сам дома и ја земам гитарата в рака и си пеам...што сакам, нешто што ме расположува....ама тоа за моја душа и за никој друг....

Сума сумарум сиве овие работи се поврзани со музиката на еден или друг начин :)

На терасиче покрај плажа,ги слушаш брановите,пиеш бурбон,грицкаш бадемчиња,слушаш Paul Haslinger-Eternity and a day

ммммммммм мераци мераци
ништо друго не ми треба.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom