Максимална брзина со која сте возеле моторно возило?

215 км бмв 320и. Не оде повеке.. Према Регензбург у Германија, па у Хрватска, па у србија, и на крај после Скопје.

160 km/h-Брава 1.9 TD,после патарината петровец,према Велес

97-kmh со APN 4. Денеска на тест вожња после вадење од гаража. :vozbud:

Ти машина од фиче да не му стави.Озбилен ли си??Шо му меремети?? :)
38.5 бушен цилиндер. Клипњача мислам дека од Tomos моторче за вода има :pos:
Има карики менувано, а пред 2 години мотор му сменивме. Мотор од 14-ка има .. Плус јас сум 40kg... Него можам и повеќе ама нема простор. Накај извор до кај 100kmh ќе го издувам сигурно по удолништето :D

со пежото(405 1.9тд) негде околу 180 може и повеќе тоа го има возено таткоми но немаше повеќе пат
а со мојата машина Zastava 750M 1970г. 87км/х(мерам со гпс бидејки не ми работи километражот) немам тешка нога на олдтајмерите :D

со мојата машина Zastava 750M 1970г. 87км/х(мерам со гпс бидејки не ми работи километражот) немам тешка нога на олдтајмерите :D
шо очекуваш,за толку то е предвидено :)

п.с. 120 со мерцедесот (кратко), денеска за Претор :)

Ајдеее нов рекорд: BMW K1300R на автопат према велес 349 км/х колку што е ограничено од електроника.

Моторот го има најмоќниот тјунинг чип со power commander V електроника (мануелно подесувана крива на снагата), во R+ мод, K&N филтри, HPE издув, 2 радилици (по 1 на секој 2 цилиндра) и 6 системи за против пролизгување и губење контрола на моторот. Испорачува 216 коња на задно тркало :eek: За жал убавецот не е мој туку на близок пријател кој беше љубезен да ми овозможи да го испукам колку што може.

И да загинев - не жалам :)

шо очекуваш,за толку то е предвидено :)

п.с. 120 со мерцедесот (кратко), денеска за Претор :)

ако, доста му е, зборот ми беше можеше и повеќе да оди ако го газев до крај али ми е жал да го горам машинчето

190 км/х можеше и повеќе ама жената умре од страв со Мерцедес ц 180 95 год. автопат Е75 на кај Демир Капија

Ајдеее нов рекорд: BMW K1300R на автопат према велес 349 км/х колку што е ограничено од електроника.

Моторот го има најмоќниот тјунинг чип со power commander V електроника (мануелно подесувана крива на снагата), во R+ мод, K&N филтри, HPE издув, 2 радилици (по 1 на секој 2 цилиндра) и 6 системи за против пролизгување и губење контрола на моторот. Испорачува 216 коња на задно тркало :eek: За жал убавецот не е мој туку на близок пријател кој беше љубезен да ми овозможи да го испукам колку што може.

И да загинев - не жалам :)

Скопје-Велес?

Ај брзинава што е сумљива мада ако е тјуниран ништо чудно, али на тој автопат е невозможно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom