Максимална брзина со која сте возеле моторно возило?

Jas najveke imam vozeno 145 km/h so aprilia 150cc KAj okta nakaj skopje

180км/h , летав од бањата Стрновац накај Куманово :) Возбудливо беше

Ја вчера, од Куманово за Шупљи Камен со Форд Ескорт, без дозвола зашто имам 13 години, брзина 100км/h!!!

Ја вчера, од Куманово за Шупљи Камен со Форд Ескорт, без дозвола зашто имам 13 години, брзина 100км/h!!!

Abe dete i ocekuvas nekoj da ti poveruva. Ti sigurno ne gi ni cepkas pedalite so svoite 13 godini ama si vozel. ps

I OD KOGA SE RAZBUDI OD SONOT STO NAPRAVI :pos2: go :drk: ?

Струмица транзит - 200км. со Spin oд 360степени.
заради едно е***но куче.

Струмица транзит - 200км. со Spin oд 360степени.
заради едно е***но куче.

Црвена Алфа 164 изгледа прекрасно кога „танцува“ така...:pos2:
Абе и ти...кај си нашол местото да возиш, тоа веќе градска улица стана.:)

Црвена Алфа 164 изгледа прекрасно кога „танцува“ така...:pos2:
Абе и ти...кај си нашол местото да возиш, тоа веќе градска улица стана.:)

Струмикс
ти најдобро знаеш как е тама со тие чаргариите и нивните домашни миленичиња околу транзитот :)
Човек, кучето беше како магаре, немаше шанси да удрам во него !
А мирисот на гума нема нИкојпат да ГО ЗАБРАВАМ.

Црвената лепотица е жива :)

Црвената лепотица е жива :)

За неа овие денови ќе пристигне сондата, а ќе најдеме и механизам за бравата :), иако малце е специфичен...
Совет за сите струмичани:
Не пробувајте да дигате максимални брзини на колите по транзитот. Веќе не е тоа што беше како пред 8-9 години. Сега е буквално градска улица. Кротко таму, од 50-60 ништо повеќе!!!

Совет за сите струмичани:
Не пробувајте да дигате максимални брзини на колите по транзитот. Веќе не е тоа што беше како пред 8-9 години. Сега е буквално градска улица. Кротко таму, од 50-60 ништо повеќе!!!
Не га стеги толку, може и 90-100 ! :helou:

Абе не ги советувајте децава да возат брзо, нарочно низ град. Почетници се ке направат некоја глупост. Значи низ град (колку сака нека е прав патот) се знае 60 е максимум. А недај боже да те фатат џандарите. Па со 30 повеќе над ограничената ја одземаат возачката. Така да прво размислете за последиците па после она второто...

160km/h Тетово-Скопје Hyndai Accent 1.3,и кај наплатната ме сопра џандар со радар...

Па со 30 повеќе над ограничената ја одземаат возачката. Така да прво размислете за последиците па после она второто...

Веке видено :pos2: :pos2: беше дозволено 60 ја со 159, па види сеа ти :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom