Максимална брзина со која сте возеле моторно возило?

Maksimalna brzina ne vozev ja me vozele so mercedes s500 240km/h

Совет:
Ѕирнете во тоа проспектите на колите колку всушност одат реално.
Можеби стрелката покажува некоја брзина, но таа е поголема од реалната секогаш!
Недев на пр. реално со Шкодата не летал повеќе од 130, или со Аудито 190
Деканот околу 200 бил некаде отприлика (211 е максимумот)

Струмикс - Аудито беше Audi 100 2.2 Turbo... Побарах малко фотографии и само един естонски саjт намерих - http://eng.auto24.ee/webcache_kasutatud/992/auto_php-id=388992-eng_auto24_ee.html

Само дето беше бело и производство 89-та, но като това на саjтот

А за шкодичката незнам... само помна што видех на километража и как подскачаше машинката... Имах чувството, че ште остави некоj чарк на магистралата...

2.2 Турбо е веќе друга работа...не си дефинирал Недев...
А на удолница со Шкодата ќе оди колку ќе оди, ама...лоша работа :)

Имав BMW 320и 6-цилиндри со ч'чната :) електроника и а-турбо, накај Петровец 235kmh а у Скопје на Партизанска кај Симпо у недела навечер ме фатија џандари со 159 :pusk:

180 км/час... убајни... со рено лагуна.. од најновите

u makedonija so jugoto ne cepnato sum vozel 160 ama nikoj ne mi veruva

Кој ке ти верува дека 160 си возел со Југо?

patot veles skopje ima eden pravec koj u stvari e nizdolnica tamu i so skirol mozes da doteras do stotka :helou:

Јас ти верувам друже... имам дигнато Југо до 160 .... на истиот пат :)
И ... го имам дигнато 155 Гостивар - Тетово :)

Али... глупост е југо да го дигнеш толку.. пошто со скирол (пошто го спомна) си постабилен на таа брзина неголи со југо... среќа е што не сме завршиле ко кајгана :jaj:

Совет:
Ѕирнете во тоа проспектите на колите колку всушност одат реално.
Можеби стрелката покажува некоја брзина, но таа е поголема од реалната секогаш!
Недев на пр. реално со Шкодата не летал повеќе од 130, или со Аудито 190
Деканот околу 200 бил некаде отприлика (211 е максимумот)

Во проспектот на Берлингото 1.9 д, максимална брзина е пишува дека е 142 км/ч , го имаме кренато до 170 со 50х100 обртаи. Велес-Неготино :helou:

Во проспектот на Берлингото 1.9 д, максимална брзина е пишува дека е 142 км/ч , го имаме кренато до 170 со 50х1000 обртаи. Велес-Неготино :helou:

:vozbud:50 000 обртаи :vozbud:

ИИиИииии... БЕРЛИНГО МАШИНА ! :nesvest:

Ај да не биде само мрчење... тоа што го пишува во проспект е користејќи ја само силата на моторот.. на прав пат ... не на уздолница...

Предходно имав и на темава пишано рекорд ми беше 160.
Сега веќе е 181 и тоа верувам дека ќе дигнев појше ама идеше патарина и морав да намалам.
Здравје наредна прилика!

jas se iam vozeno najveke so na drugarot tatko mu vo passat edna verzija postari od ovie sea novite so izlegoa, 220km/h nakaj mavrovo, i 165km/h (dodaska stisnato) so tatko mi, nakaj bt koga idevme na avtopatot, so fiat punto od 96 god, 1.1, 55 ili 65 neznam hihi

Ku - SK sum vozel so kola nakaj 170-180,so ford focus ..So motor inache najbrzo mislam deka e 180 so R1 .. inache najbrzo me imaat vozeno vo kola mercedes SLK 55 AMG so 230-240 mislam deka beshe..Inache sum obozavatel na golemi brzini i samo gledam neso da dokacham i da go stegnam sho pobrzo :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom