Максимална брзина со која сте возеле моторно возило?

Поради професијата, разни возила, многу често до максимум, некој 215 некој 220. Редовно возев до колку сто дозволува патот, не законот... Со флешери:):):). 190 ми беше нормално. На пример Скопје центар- Ханиоти центар 3 часа 15 минути, сосе граница... тоа беше најчесто со 180-190. Патот е 335 километри.
Возило SEAT ALTEA 2.0 TDI 140 Hp DSG Автоматски менувач. Со Shell PowerPLUS Diesel му беше макс. 220 КМ/ч

Дали беше темава за ВИЕ што СТЕ возеле???

120 km/h. Na prvata dolga relacija. Tatko mi bese do mene, inaku pojse ke kacev

145km/h со југо флорида 1.4 верувале или не:helou:

едит: се имам превртено со ровер со 170 у ендек, за срека сите живи и здрави:smir:

сум возел 80 со веспа а ме возеле 190 кога се враќавме од митинг од охрид со тие пасатите поновите над 20 000 евра шо се не се осеќаше дека иде многу

Знам еден пријател што има возено 170 km/h со Застава 101 65hp од тие полициските што беа, по таа удолницата големата кај Градско што е ко ќе одиш по автопатот према Скопје, после првата наплатна. :uvo:
Такво нешто е неописливо... бучава, тресење како во машина за перење алишта на центрифуга вклучена. :icon_lol:

Најмногу имам качено 140 доста ми е, кога ќе положам ќе дигнам рокам 200 :icon_lol:

Пред 3-4 месеца ја надминав психолошката бариера од 200 и качив според другар ми на совозачко меѓу 210-220 км/ч (од адреналин и блага укоченост не ни погледнав во шал-табла). Релација Скопје-наплатна рампа Петровец.

Не возете брзо (над дозволеното), од искуство ви кажувам. Не само што не е безбедно, туку и врие од полиција. Порано се знаеше отприлика на кои места ги има и ќе си намалиш таму, а последново време ги има на секој чекор. Една казна веќе добив за тоа брзо возење, а уште од две-три едвај се извадив да не ги плаќам. Досега летната ќе ми беше возачката.

180 ја качив Фиестата неделата на автопатот од Скопје за Тетово (али удолница беше) направо нејќеше повеќе од 160 да иде:toe:

140 со Фиеста 1,4 бензинец. Абе пизда сум,нејќам да ја прицкам :pos2: ....а не сум ни начекал пат асолен досега

140 со Фиеста 1,4 бензинец. Абе пизда сум,нејќам да ја прицкам :pos2: ....а не сум ни начекал пат асолен досега
Сејм хијр... Ми е страв бе, и некако неудобно, несигурно се чувствуам над 150, незнам зошто.

220km/h Passat 1.9 td Од ѓавато на кај битола (ме возеше татко ми) а јас најбрзо 80 со голф кец по истиот пат (возев до претор)

110 со инструкторот со фиат панда :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom