Македонско фудбалско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Македонија во сезоната 2023/24?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
A na MTV2 odi renova so ohrid
Interesni barazi dobar fudbal sega za sega posebno prijatno iznenaduva Tikves protiv sileks

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

A na MTV2 odi renova so ohrid
Interesni barazi dobar fudbal sega za sega posebno prijatno iznenaduva Tikves protiv sileks

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

И Ренова и Силекс губат, заборавија да играат фудбал од последните наместени кола :D

Нека испаднат и двете екипи кој им е** матер . Барем ќе гледаме две нови екипи од наредна сезона. :)

Нека испаднат и двете екипи кој им е** матер . Барем ќе гледаме две нови екипи од наредна сезона. :)
Нема да гледаме, не ме интересира прва лига :D

Борец, Брегалница и Тиквеш(ако помине) пак во иста лига. Ептен беа јаки дербињата во втора лига, ќе биде интересно да се гледаат. Уште потрагично е Вардар што испадна оваа сезона ако влезат Охрид и Тиквеш. Ќе се редеа дербиња на навивачки план.

Црвен за Охрид, еве ги заврзламите почнаа :D

Него, што се деси со Маџари Солидарност? Уште постои тимов? Они беа последна екипа што отпаднаа и освоија куп? Исто ко Силекс сега што може?

Go sledis natprevarot?
Секако дека не, тука сум за јадење гомна, не ме сфаќај озбилно :ROFLMAO: :pos:
Автоматски споено мислење:

Еве, сега пуштив одма 2-2 :D

Како се правилата тука? продолженија или пенали?

Него, што се деси со Маџари Солидарност? Уште постои тимов? Они беа последна екипа што отпаднаа и освоија куп? Исто ко Силекс сега што може?

Секако дека не, тука сум за јадење гомна, не ме сфаќај озбилно :ROFLMAO: :pos:
Автоматски споено мислење:

Еве, сега пуштив одма 2-2 :D

Како се правилата тука? продолженија или пенали?
Пенали одма. Дајте линк од МРТ2

Види го Љамче бе хахаха
Прави трк, му ја земаат, паѓа како умрен, со двете раце се испржи, ко учрниче на пикник хаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom