Македонско фудбалско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Македонија во сезоната 2023/24?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Абе имаме право што сакаме да правиме ова е наша држава вие нели не ја сакате не ја признавате лигата епа тогаш шо кур сакаат овие 3 екипи од запад да бидат први.Нека ви биде јасно дека Македонија ќе влезе па ако треба ќе даваат голови и у 109 минута.Многу ви се и тие 3 што ги имате во прва лига да не сакаате пола-пола да бидат екипите.Ако ви се игра играјте ако не марш таму у Косово или Албанија.

Кога паѓа ќотек немој да плачеш после. :ROFLMAO:

Кога паѓа ќотек немој да плачеш после. :ROFLMAO:
Од вас се знае каков ќотек може да јаде човек.Уште па и имате лице да пишувате бе.Во Струга кога играат деца или младински категории намерно се пука во околу стадионот за да се уплашат децата.

Од вас се знае каков ќотек може да јаде човек.Уште па и имате лице да пишувате бе.Во Струга кога играат деца или младински категории намерно се пука во околу стадионот за да се уплашат децата.

Да и бомби фрлаат во езерото за да предизвикаат цунами :pos:

Да и бомби фрлаат во езерото за да предизвикаат цунами :pos:
Па добро сум го дожиевал ова лично.[DOUBLEPOST=1525447399][/DOUBLEPOST]Зошто не си побарате да играте во Косово и Албанија?

Абе имаме право што сакаме да правиме ова е наша држава вие нели не ја сакате не ја признавате лигата епа тогаш шо кур сакаат овие 3 екипи од запад да бидат први.Нека ви биде јасно дека Македонија ќе влезе па ако треба ќе даваат голови и у 109 минута.Многу ви се и тие 3 што ги имате во прва лига да не сакаате пола-пола да бидат екипите.Ако ви се игра играјте ако не марш таму у Косово или Албанија.
Ako ni se igra ke igrame, ako ne, ajde rascepi drzava i obedini se so Albanija i mars tamu vo Albanska liga.

Според најнови информации, на Скопје им е ветен опстанок..е сега ќе видиме колку е точно.

Според најнови информации, на Скопје им е ветен опстанок..е сега ќе видиме колку е точно.
Епа не треба многу за да се види дека е така.Немаше да купат толку играчи за во втора лига а и странците сигурно не ги донеле за 4 месеци.

mene se mi lici ko da mestat pobeda da ostane vo 1. MFL, a nisto cudno da se sirat drugi glasini (ko za FK skopje) so namera da ne bide preocigledno deka se forsira pobeda. ovaka na kraj ke vrtat muabet "sakaa drugi da namestat, ama nie cesno ostanavme" :D

16-1-1 серија последните 18 натпревари. Ѓорче ли е Барса ли е :icon_mrgr:

Ѓорче фуриозно се враќа во Прва Лига и овој пат се надеваме дека ќе бидеме посериозни и нема да се бориме за опстанок туку за излез во Европа како што и се ветува. Со малку повеќе вложување очекувам следна сезона сигурен опстанок зошто да не и излез во Европа. Кога може Силекс да биде 3 на табела зашто ние не би можеле. :D

16-1-1 серија последните 18 натпревари. Ѓорче ли е Барса ли е :icon_mrgr:

Ѓорче фуриозно се враќа во Прва Лига и овој пат се надеваме дека ќе бидеме посериозни и нема да се бориме за опстанок туку за излез во Европа како што и се ветува. Со малку повеќе вложување очекувам следна сезона сигурен опстанок зошто да не и излез во Европа. Кога може Силекс да биде 3 на табела зашто ние не би можеле. :D

Ova 16–1-1 e postignato kako natprevarot protiv Struga so Barton ili ne?

90% од резултатите во втора лига се познати уште од стартот на лигата...

Последниве кола се смејурија жива, нема еден ненаместен натпревар.

Последно уредено од модератор:
Ova 16–1-1 e postignato kako natprevarot protiv Struga so Barton ili ne?
Што е проблемот боли ли? А кога се судело против нас кога требаше да влегува рамковен се е во ред а? Епа затоа имало и контроверзии кога се играло во Ѓорче посебно. Се надеваме сега во прва лига со добри финансии да сме во горниот дел од табелата. А до следна сезона биди ми поздравен и честито титула иди слави таму не гледај во комшии не е убаво, уживај си во славењето. :)

Se dodeka postojat takvi sudii i titulata na Shkendija nema da mi e mila kolku sto treba da mi e. Kako ljubitel na mak fudbalot sonuvam za denot koga ke ima pravilno rabotenje vo ffm i denot koga ke ima prenos na tv od site natprevari so poveke kameri za da vlijae i vez odlukite na sudiite koi ke se mislay dva pati pred da se glupiraat

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom