Македонско фудбалско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Македонија во сезоната 2023/24?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Im gi nerviravte navivacite na futbalerite,jebi ga.

И сам знаеш дека играчите на Шкендија намерно го изгубија овој натпревар. Не дека сакаа да и подарат победа на Шкупи, но внатре врие па се падна на Шкупи да им дадат поени, што секако е подобро отколку Силекс или нешто слично. А исто ќе беше и Победа или било кој друг тим освен Вардар да гостуваше ќе играа вака курташак.

Со Ренова и Брегалница исто така намерно киксираа, но по киксовите на Вардар мораа да играат, па сега откако изгубија од Вардар ја вратија старата агенда и ќе тераат вака, до кога не се знае, но решени се против Бруно, а управата толку разбираат фудбал па ќе тераат инает со играчите.

Go gledav natprevarot,stvarno kako vasite futbaleri kako da ne saka da igraa,od druga strana nie sme mizerija.No ne mi e jasno rizikuvate titula,i drugo so nedozvoluvanje na navivacite vnesoa golema ogrocenost i nervoza kaj nasite,pa sega natamu ne znam kako ke bide.Sepak spored igrata i jas mislam deka vasite ima nekoj vnatresen problem,ama toa moze da ve kosta,a i baklja frlena nakaj igracite,izgleda ke padnat maskite

Јовановски ја продаде оваа :icon_mrgr:

Ќе јаделе гомна за Скопје, да се вратела 63-та, на ви 0 бодови :kuracc:

Повеќе мерак ми се прави,што трубеа од кога дојде овој Еколог,како тоа немало веќе националистичко навивање,бакљи во терен,навреди кон играчите,само две утакмици беа потребни за да се виде што племе се..

Ама им се одби од глава што бараа одложување на средбата. Да си ја изиграа во август ќе си победеа мирољубиво како што им беа ланските меѓусебни натпревари. Вака ем останаа без важни 3 бода во првенство, ем тоа што ја одложија немаше никакво влијание врз натпреварот со Гент, каде што поштено си се изрезилија. :D

А толку се форсираа приказни за некаков пекол во Тетово и на крај во 3 дена од можни 6 бода останаа со една голема нула ...

Со Ренова и Брегалница исто така намерно киксираа, но по киксовите на Вардар мораа да играат, па сега откако изгубија од Вардар ја вратија старата агенда и ќе тераат вака, до кога не се знае, но решени се против Бруно, а управата толку разбираат фудбал па ќе тераат инает со играчите.

А што е проблемот со Бруно ? Не сум во тек што се случува,ама лично кога го донесовте не очекував многу, али сепак се покажа солиден, резултатите не му се воопшто лоши. Без намера на подбуцнување ама да си втор со заостанување од 2-3 бода воопшто не е страшно посебно ако тука се додаде и успешниот настап во Европа.

Многу ладно од другата страна на реката Пена..
Зошто немаше балисти??

по примерот на НБА, НХЛ и НФЛ, Power Rankings рангирање и за нашите прволигаши: http://www.macedonianfootball.com/i...ngs-1617-edition-i&catid=1:domestic&Itemid=63

малку клубови се ама мислам дека е интересно. за споредба на формата се земени в предвид последните 7 официјални натпревари на секој клуб, значи и од лига и од куп.

Кога ќе ми текне само дека фановите на Шкендија после пар добри игри против слаби тимови во Европа лига, викаа дека биле подобри од Вардар и требало они да играат квалификации за ЛШ :pos:

Намерно изгубија и од шкупи и од Вардар. За да им биде интересно првенството. Пошто они се најјаки тука сеа со нов тренер ќе газат се пред себе. Ама ако де лажеме.

Sent from my Ultra using Tapatalk

Kakvo FFM kakvo VMRO...posledno vreme niv nikoj nishto ne gi prashuva...Prashaj go Chadorot, ke ti bidat pojasni rabotite.

Кој чадор бе друже кога ИЛЧО СМРДЛЕТО е ставен по партиска линија и сениорската репрезентација ја донесе на питачки стап и слуга им е на Албанските клубови затоа што тие делегати го гласаат за столчето заедно со партиските потрчковци.

@Beck's

Вистина е дека Акрапович бил менаџер на одредени играчи во тимот и имал приватни бизниси со газдата на Еколог?

Нема врска муабетов, едноставно беше поригорозен, не познаваше звезди и затоа го нејќеа одредени играчи и ете ти го со отказ. Кога можеа еден Мурињо да избркат играчите од Челзи што остана па за Акрапович

Го гледам Вардар со Победа и можам да кажам дека судијава драпа мадиња :D Во неколку наврати, суди онака пристрасно, се прави на будала. Ама како и да е ме радува резултатов засега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom