- Член од
- 10 мај 2022
- Мислења
- 1.546
- Поени од реакции
- 3.971
Во моментов и во Битола се слави победа на Искра
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јадат амбургери заедно моменталноВо моментов и во Битола се слави победа на Искра
По барање на Пелистер, поради реконструкција на стадионот во Битола, клубот не може да биде домаќин во првото коло, со цел стадионот да биде спремен за натпреварите на У21 репрезентацијата.
Среќна Нова Година![]()
Абе повеќе се радувате што изгуби Вардар,а на Шкендија честитате,а тоа се должи на комплекс. Поголеми копита сте и од албанците и од нив дури имаше некој што беа за ВардарКако беше она за тебе вардаре би ги смириле том и џери, а по ново за тебе вардаре би ги смириле драчевци и миленко. Џабе на митинг до Лозана клубот на партијата го наполнаја ко тапанче. Хе хе![]()
Додека стварно бевте клубот на народот и се боревте искрено да изградите приказна имавте респект од мене, реално сега сте клубот на партијата предводен од рамноземјаш и сами сте криви кога дозволвате партијаши и кенгури да ви креират политика и мислење, си легнавте на брашното.Абе повеќе се радувате што изгуби Вардар,а на Шкендија честитате,а тоа се должи на комплекс. Поголеми копита сте и од албанците и од нив дури имаше некој што беа за Вардар
Дриже не сум навивач на Вардар,но да се радувам дека изгубил против Лозана ми нема смисла,исто и Пелистер да играше јас ќе бев за нив.Криво ми е што ние Македонците неѓусебе ќе се изедеме додека албанциве без разлика дали се за Шкупи или Шкендија сите вчера беа за ШкендијаДодека стварно бевте клубот на народот и се боревте искрено да изградите приказна имавте респект од мене, реално сега сте клубот на партијата предводен од рамноземјаш и сами сте криви кога дозволвате партијаши и кенгури да ви креират политика и мислење, си легнавте на брашното.
Додека стварно бевте клубот на народот и се боревте искрено да изградите приказна имавте респект од мене, реално сега сте клубот на партијата предводен од рамноземјаш и сами сте криви кога дозволвате партијаши и кенгури да ви креират политика и мислење, си легнавте на брашното.
Ова е последица на слабиот Вардар изминстиве 5,6 години.Vo super društvo sme
![]()
Ne. Ova e posledica na meshanjeto na politikata vo sportot.. DUI i VMRO sakaat svoi timovi da bidaat shampioni.. ako ne zavizeshe Vardar od VMRO, zoshto da bidr slaba koga vmro ne e na vllast... dui so meshanjeto vo sport da naprai shampioni ekipi kako Struga ili pak Shkupi sme na ova sostojba...Ова е последица на слабиот Вардар изминстиве 5,6 години.
Пичко една, не си достоен да го изговориш светото име Чкембари! Бетер сте и од Кенгурот — ни знаете кај терате, ни што зборите. Измислувате муабети за Искра и славењето? Ние славевме три дена што ве згазивме среде Скопје во ракометот! Каква Шкендија, што Црни Камења — сите сте нула. И нормално е да не ве сакааме — што очекувате МНМ немојте македонци сме ...Два дена славје за чкембарчињата нормално, во средата за искра што помина нормално е да слават кога седеа со нив на маса правеа ручеци, и вчера Вардар што испадна.
Навиваат за најмизерниот клуб без ниту една титула што е светлосни години позади 15 клуба од Македонија.
Како група живеат од партијата на власт нивни членови да не ги пишувам со име и презиме пушат _!_ за сите пари и вработување,сите гостувања им се гага платени од партија.
Најголемо достигнување последниве 25 години им е оджемениот шал од стариот во Струга, од екипата којоти која две дена пред тоа беа тепани како магариња и беа соблечени голи.Две маици и еден шал им отидоа.