Македонско фудбалско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Македонија во сезоната 2023/24?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Дај нека ја укинат лигата нека не казни уефа 5 години аматерска лига. Миравци форсиран од бигфутот и власта му се бришат долгови 8 години работат на диво и се косат со сите закони,како некој клуб во некоја индоазиска земја налик Камбоџа,кај шо се игра за некој генерал/претседател овие па овците се радват вака изиграле онака изиграле, од друга страна го имаш племето и тимчиња како вошка/ќеса оставнина од минатата наркокартелска власт кај шо платите се дават кеш на рака па сега се го губат приматот па гледаме циркузи секоја недела рамниште 3та лига авганистат
.

idi be jadi burgeri so teroristi ebate kockarot glup... eden kup bodovi vi se pokloneti godinava da opstanete.

idi be jadi burgeri so teroristi ebate kockarot glup... eden kup bodovi vi se pokloneti godinava da opstanete.
Кај ме најде мене коцкар !? :shok2: Одма се пронајде во коментарот мој а кенгур? Кур ме боли дали сме имале еден куп даени бодој , исто и кур ќе ме боли ако и титула освојме. Ова нема драж нема приказна, празно е , лига за наркокартели од западот на Македонија, и клуб играчка за патриотите на батерии кој си го мерат со шошоните демек ете наше време дојде сега кој ве еба шо сакаме ќе прајме. Ништо нема да остани од клубот само нелуѓе партиски шлогирани ќе се радват на такви “успеси”.

Ова е завера против здравиот разум на еден секој шо пратиме пфмл, се надевам и ти спаѓаш во нив. Без разлика дали навиваме за Вардар или Пелистер сигурно неќиме да гледаме ваква лакрдија терени кај шо неможиш да видиш дали има бела линија, судиски одлуки апла форсирање на некој клуб безобразно… нема да се опрајме никогаш…

Види, јас милион пати тука сум потенцирал неправди кои оделе во полза на клубот за кој навивам. Но, колку од вас реагираа на апла дадените бодови во неколку наврати оваа сезона на Пелистер? Колку реагираа на апла местенките што ги прават албанските клубови? На пример, денес Силекс да не дадеше гол Беса лагано ќе ја победеше Искра.

Види, и мене ми е смачено од бљувотинава од фудбал, но не секогаш Вардар е оној што е крив за сѐ, а имам забележано тоа постојано се потенцира. Не се само линиите, па и вашиот стадион пред неколку кола беше буквално базен, а натпреварот не се прекина, зошто е тоа така? Сигурно на Вардар не му одговараше таков терен…

Неколку пати споменав, вие имате нереално голем број бодови во првиот дел од сезоната во однос на квалитетот на тимот што го поседувате, инаку без нив печени бевте за втора лига.

На крај, денес на чист гол како солза, на недосуден црвен за крвнички фаул, да напуштиш терен е рамно на лудило. Ако некој требаше да напушти тогаш тоа беше Пелистер пред некое коло со Вардар. Но, длабоко сте и вие зацапани во шемите…

Види, јас милион пати тука сум потенцирал неправди кои оделе во полза на клубот за кој навивам. Но, колку од вас реагираа на апла дадените бодови во неколку наврати оваа сезона на Пелистер? Колку реагираа на апла местенките што ги прават албанските клубови? На пример, денес Силекс да не дадеше гол Беса лагано ќе ја победеше Искра.

Види, и мене ми е смачено од бљувотинава од фудбал, но не секогаш Вардар е оној што е крив за сѐ, а имам забележано тоа постојано се потенцира. Не се само линиите, па и вашиот стадион пред неколку кола беше буквално базен, а натпреварот не се прекина, зошто е тоа така? Сигурно на Вардар не му одговараше таков терен…

Неколку пати споменав, вие имате нереално голем број бодови во првиот дел од сезоната во однос на квалитетот на тимот што го поседувате, инаку без нив печени бевте за втора лига.

На крај, денес на чист гол како солза, на недосуден црвен за крвнички фаул, да напуштиш терен е рамно на лудило. Ако некој требаше
Како ќе испадниме ние кога има локални избори за некој месец!? Не биди со мувата на капата за цела лига зборам. Вардар е потенцирам зошто него најбезобразно го туркат. Иначе за се сложвам.

Како ќе испадниме ние кога има локални избори за некој месец!? Не биди со мувата на капата за цела лига зборам. Вардар е потенцирам зошто него најбезобразно го туркат. Иначе за се сложвам.
Се сложувам со тебе дека цела лига е местена.Вардар го форсираат да опстане,но мислам со составот што го има и без помош ќе опстане,Пелистер исто така нема да испадне,ќе се обидат и Тиквеш да го спасат,а Работнички ќе се обидат да го направат трет иако со составот во пролетниот дел не заслужува да иде во Европа.Сепак според мене подобро е вака па една по една екипа како Воска,Беса да се откажат од лигава затоа што на такви екипи не им е место во прва лига

За мене и намерно пуштање бодови е безобразно. Е сега, во еден таков циркуз, ако некој мене ме прашува, тогаш треба сите македонски клубови да им ја скројат капата на Беса и Воска, исто како што они најбезобразно си даваат бодови меѓу себе. Кад је бал, нек је маскенбал…

Лошо се изразив, под печени за втора лига мислев на ептен слаб тим, според мене играчки сте меѓу двата најслаби клуба во прва лига.

Вошка сами се криви,како домаќини требит да си бараат од јсп би да си го обележат теренот а судииите да го контролираат дали беше гол или не тешко да се видит плус помош судија не беше на право место ,а можеше да истрчат до корната и лап знаменцето горе и трчаш кон средината 10м да одглумит дека све е чисто....јебига вошка и беса се едни од најголемите местачи последниве години па нека испаднат,кога им помагаат свиркачите нормално било кога губат ненормално......беса ,вошка,гостивар,струга, се за во општински лиги

Последно уредено:
Се сложувам со тебе дека цела лига е местена.Вардар го форсираат да опстане,но мислам со составот што го има и без помош ќе опстане,Пелистер исто така нема да испадне,ќе се обидат и Тиквеш да го спасат,а Работнички ќе се обидат да го направат трет иако со составот во пролетниот дел не заслужува да иде во Европа.Сепак според мене подобро е вака па една по една екипа како Воска,Беса да се откажат од лигава затоа што на такви екипи не им е место во прва лига
treto mesto ne vodi vo Evropa.

Кај ме најде мене коцкар !? :shok2: Одма се пронајде во коментарот мој а кенгур? Кур ме боли дали сме имале еден куп даени бодој , исто и кур ќе ме боли ако и титула освојме. Ова нема драж нема приказна, празно е , лига за наркокартели од западот на Македонија, и клуб играчка за патриотите на батерии кој си го мерат со шошоните демек ете наше време дојде сега кој ве еба шо сакаме ќе прајме. Ништо нема да остани од клубот само нелуѓе партиски шлогирани ќе се радват на такви “успеси”.

stom te boli kur gledaj si balet ili toa trkata na kelneri kaj vas u selo i ne zamaraj...

Mislam deka i ova sezona tretoto mesto ne vodi vo Evropa.

Mislam deka i ova sezona tretoto mesto ne vodi vo Evropa.
Оваа сезона води третото место.Првите три од првенството и освојувачот на купот ќе одат во Европа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom