- Член од
- 23 август 2020
- Мислења
- 274
- Поени од реакции
- 449
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Агенда на шутирање глави на играчи.Офсајд? Гол за 2-0, следна акција 1-1, сами сме криви за пропуштени бодови на домашен терен али скандалозно е судењето, не е први пат сезонава, која агенда се води?
Прегледај го приврзокот 351772
Офсајд? Гол за 2-0, следна акција 1-1, сами сме криви за пропуштени бодови на домашен терен али скандалозно е судењето, не е први пат сезонава, која агенда се води?
Прегледај го приврзокот 351772
Братски хахах мало морген. Тоа првото може и имаш право.Aгенда на сила да се доведе до шампионско место неколу години по ред, дувлото на дуи и вашиот братски клуб, слога.
Не е едноставно друже, не им е срам на сите навивачи на Шкендија зошто 90% од коментарите на албанските портали беа искажување на радост поради тоа што го удрил вака играчот. Ама ок и мене ме радува таквиот ваш третман, за утре пак нека ви чукаат раце во Струмица и нека се прават сите екипи наудрени кога им се потребни бодови на македонски екипи како што беше случајотсо Вардар пред две години па и Пелистер неколку сезони.Братски хахах мало морген. Тоа првото може и имаш право.
До @Ivica^ тоа беше ужас, мора да се казни, срам ми е мене а и на сите навивачи на Шкендија, многу е едноставно.
shto zborish be ludaku, 35 boda poveke od 2pllasiraniot, 101 gola vo edna sezona, 4 kola vo kvalifikacii za Evropa liga, i pak ke dojde eden nepismen kao ti i ke zbori copy paste bez da gleda nitu edna utakmica nikogash.Aгенда на сила да се доведе до шампионско место неколу години по ред, дувлото на дуи и вашиот братски клуб, слога.
Исто на портали ако гледаш да беше обратно ќе имаше радост и не знам што, нема дилема овде, они што вака коментираат не идат и на стадион. Напалени преку фејсбук како тиктокерите од чаир кога гледат тетовски таблички а исто и за вас важи.Не е едноставно друже, не им е срам на сите навивачи на Шкендија зошто 90% од коментарите на албанските портали беа искажување на радост поради тоа што го удрил вака играчот. Ама ок и мене ме радува таквиот ваш третман, за утре пак нека ви чукаат раце во Струмица и нека се прават сите екипи наудрени кога им се потребни бодови на македонски екипи како што беше случајотсо Вардар пред две години па и Пелистер неколку сезони.
shto zborish be ludaku, 35 boda poveke od 2pllasiraniot, 101 gola vo edna sezona, 4 kola vo kvalifikacii za Evropa liga, i pak ke dojde eden nepismen kao ti i ke zbori copy paste bez da gleda nitu edna utakmica nikogash.
Sho ti be bandituuСекако кога пола утакмици на слога се затворени поради братските клубови, а пола се добиени благодарение на добриот играчки кадар. А за тоа во Европа видовме во дуелите со келнерите и градежниците од Ирска до каде се.
За Шкупи мисли, не за Шкендија, си ги помешал малце работитеshto zborish be ludaku, 35 boda poveke od 2pllasiraniot, 101 gola vo edna sezona, 4 kola vo kvalifikacii za Evropa liga, i pak ke dojde eden nepismen kao ti i ke zbori copy paste bez da gleda nitu edna utakmica nikogash.
За Шкупи мисли, не за Шкендија, си ги помешал малце работите![]()