Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe ne zaebavajte so ovie sliki od 15 pikseli so sporet so e snimano na stadion.Дефинитивно судијата треба да се казни!
Досуди пенал, а не му даде жолт картон на овој црнецот, што значеше автоматски црвен картон (втор жолт). Треба управата на Шкендија да се жали во ФФМ!
...еве во сликата таман малку да те закачи, колку да ти ја изгуби рамнотежата!
Иначе, негде прочитав дека овој Влахо бил брат на помошник тренер на Вардар, дали на младинските категории, или слично, ...
Прегледај го приврзокот 141042
Јааа мајката!!!Abe ne zaebavajte so ovie sliki od 15 pikseli so sporet so e snimano na stadion.
Od HD slika na evropski natprevar vakvi situacii nemozat da Se razjasnat ne od ovaa pogore so akvarel boii so e mackana.
Sent from my D2403 using Tapatalk
Кажав само дека таа слика што си ја ставил е co катастрофален квалитет, и неможит некој да ме убедит дека таа слика може да преставува доказ за ситуацијата.Јааа мајката!!!
Кога треба да се оцени дека не било пенал, и дека судијата им поклонил на Шкендија пенал, сликата веднаш станува супер ХД, кога некој ви тврди спротивно, тогаш нагло се намалуват пикселите!?!?
Епа сликата е за тие што тврдат дека не е пенал (ако ти не тврдиш дека е пенал, не се однесува на тебе), а користат ист извор (по квалитет)[DOUBLEPOST=1457480028][/DOUBLEPOST]Леле резили, не еден туку два пенала 3.50мин и 4.53 , овие ли се пенали? Уште па овие најдоа да зборат.Кажав само дека таа слика што си ја ставил е co катастрофален квалитет, и неможит некој да ме убедит дека таа слика може да преставува доказ за ситуацијата.
Епа сликата е за тие што тврдат дека не е пенал (ако ти не тврдиш дека е пенал, не се однесува на тебе), а користат ист извор (по квалитет)[DOUBLEPOST=1457480028][/DOUBLEPOST]Леле резили, не еден туку два пенала 3.50мин и 4.53 , овие ли се пенали? Уште па овие најдоа да зборат.
А никој не се жали на судијата, кој дури во 6.45 мин не досуди вистински пенал за вардар, а досуди две непостоечки.
Апсолутно не, повеќе шанси има да не е пенал, освен ако ставрно не го закачил малку, што тешко може да се гледа од снимкиве.Чекај бе малце, озбилен си дека пробуваш да не убедиш дека тоа на шкендија што го свирнаа беше чист пенал ?Не ми вади слика, има разлика од слика со лош квалитет до видео, мислам дека си единствен што тера инает дека тоа беше пенал. Точно дека веројатно два пенали не беа досудени после тоа, а најверојатно требаше, меѓутоа спорна ситуација имаше и во прво полувреме, кога можеше да свирне пенал за Младост, а тоа ќе значеше и црвен, не знам кој играч беше од шкендија, го има и тоа на видеото. Денес еве на Вардар, тоа првото што го свирна според мене немаше врска од пенал, вториот мислам беше правилно досуден, а и тоа што не го досуди беше сумљиво и ми личеше на пенал. На крај, доаѓаме до заклучок дека, како што и лигата е ужасно лоша, така и судиите се ужасно лоши, и грешки се прават редовно, џабе објаснување и теории на заговор дека на едни им помагаат, на други им одмагаат. И да бидеме реални, вие сте тие што сезонава се утепавте од жалење дека на Вардар им помагале судиите