Македонско фудбалско првенство 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во првата лига?

• Вкупно гласачи
    165
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ренова не испаѓа бе од прва лига. Тоа ќе биде Металург и еден од Турново или Царев Двор.
Ренова има добар тим за да опстане, поразите им беа бидејќи немаа земено плати 3-4 месеци. Сега ваљда ги исплатиле па ете го тепаа Работнички.

вчера беше на резултати до полувреме па прекината ја напиша најверојатно е грешка нивна а бекс несто се заебава тука :D

mladost vodi vo stip 2-3 e 85 min ke ja zacvrsti 3 ta pozicija inaku mladost rabotnicki ne se odigra, veke mladost pobedi golem uspeh za caredvorci imaat 4 od 6 izgubija samo od vardar i skendija

Последно уредено:
Само во оваа банана држава може официјалниот спикер, да збори и да ги претставува играчите, на друг јазик различен од официјалниот.

Само што Фелипе нема со кого да проигра од нашите напаѓачи :pos:

Ивановски како најдобар напаѓач, во моментов е на ниво на Кировски, а може и полош.

Кировски е играчиште за Фичо наш :D Нека се враќа Ромеро побрзо, иначе тешко нас.. Иначе, дали црвениот му важи и за супер-купот ? Пишуваше првенстени-куп натпревари, ама не знам дали и овој го рачунаат..

На сите ни одговара Хасани да развали полусезонава и зимоска да се макне од тука за да прекине да ни ги тероризира екипите :D 70 посто од екипата на Шкендија им е он, и иако е шкон треба на сите да им биде пример како се однесува професионалец.

Кировски е играчиште за Фичо наш :D Нека се враќа Ромеро побрзо, иначе тешко нас.. Иначе, дали црвениот му важи и за супер-купот ? Пишуваше првенстени-куп натпревари, ама не знам дали и овој го рачунаат..

Мислам дека нема врска со супер-купот пошто се рачуна како сосема друго натпреварување од останатите две (Купот и Лигата).

Prenosot na superkupot od najbogata privatna nacionalna televizija :pos::pos:Brukaa

Навивачите на Младост Царев Двор? :brlav:
http://www.ohridnews.com/vesti/88557
3.jpg
1.jpg
2.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom