Македонско фудбалско првенство 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    205
Статус
Затворена за нови мислења.
Јасно е колку важа правилата за вас, не мора да објаснуеш на форумов ;)

Од сите, балисти најдоа да зборат за педерски потези, високи цени и забрани, а шкендија нема една гостинска навивачка група примено на стадион, па дури и на Војводи им ставаа забрани и затвараа врати :tapp:

ги гледам малку Вардар. Силекс имаше огромна шанса на 0-0 резултат доколку постигнеа гол се ќе беше различно, по тој промашок паднаа Вардар ги уби. 0-3 полувреме.

Работнички 0-0 Турново во првиот дел. 50-50 меч до сега, Работнички малку подобар пробаваат да направат нешто ама до сега ништо посериозно, единствено Алтипармаковски излезе сам пред голот и шутираше во голманот :tapp: (незнам како стигнал до 10 гола оваа сезона). Турново исто имаше една супер шанса, Георгиев сам со голманот ја погоди стативата ...
имаше еден интересен момент кога при еден центар-шут Илијоски проба со ножички од 16м ама ја утна :unsure:

и Шкендија - Тетекс
шкендија даде гол од пенал од како (мислам дека беше) Вугринец излезе 1на1 со Манчевски го помина и овој направи фаул (болје да го оставеше можеби и ќе промашеше ама тоа е...) од како судијата покажа на белата точка овај Мирослав Јовановски мислам дека беше нешто почна да се курчи и му удри глава на судијата :eek: (која муда чоече) и му даде само жолт картон :X3:
шкендија имаше една супер контра беа 4 на 1 и овај бразилецов Жуниор ја усра со лош прием на топката. Пред тоа Идризу уништи супер акција 3на1 ..

и Шкендија - Тетекс
шкендија даде гол од пенал од како (мислам дека беше) Вугринец излезе 1на1 со Манчевски го помина и овој направи фаул (болје да го оставеше можеби и ќе промашеше ама тоа е...) од како судијата покажа на белата точка овај Мирослав Јовановски мислам дека беше нешто почна да се курчи и му удри глава на судијата :eek: (која муда чоече) и му даде само жолт картон :X3:
шкендија имаше една супер контра беа 4 на 1 и овај бразилецов Жуниор ја усра со лош прием на топката. Пред тоа Идризу уништи супер акција 3на1 ..
Oгромно заслување на Шкендија им е он, иако е у поодминати години има уште фудбал у него.
Огромен минус на Металург им е што го пуштија, ама парите си го прават своето.

Oгромно заслување на Шкендија им е он, иако е у поодминати години има уште фудбал у него.
Огромен минус на Металург им е што го пуштија, ама парите си го прават своето.
HAHAHAHA abe mislev na Vrucina a pisav Vugrinec :pos:

Браво. Си го накдоја албанец судија за вакво дерби, сега може свите по еднаш да му го зема на него и на тој што го назначи да биде денеска главен судија, ка благодарност за денешното судење.
Идризу мидризу, ги искинавмо цела утакмица. Брука ќе пукнеше да не судеше копилено, сакат да остане!

Koj gubi ima pravo da se luti.......... :D

Shalalalalalalalalaalal ooooooo Shkëndijaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Koja bruka be,sviri penal od živ zid topka udrena so telo mame mu ebem

Браво. Си го накдоја албанец судија за вакво дерби, сега може свите по еднаш да му го зема на него и на тој што го назначи да биде денеска главен судија, ка благодарност за денешното судење.
Идризу мидризу, ги искинавмо цела утакмица. Брука ќе пукнеше да не судеше копилено, сакат да остане!
Cel zivot makedonci sudele na derbite a ti se nafati da pises za deneska, ne ti e sram ili pa ne gleas kolku glup ispagas. Inaku Mecka izgleda se povredi pred natprevarot. Tuku koj ve isprovocira sto pocnavte so navredi, Marko sto vi bese kriv sto go gagavte so kamenja.

Btw sto vi zgresi Albanecot deneska ?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Вака така ги натртивме!

Ебати судијата, штета што Мечкаровски се повреди при загревањето, овој дибидусов Мустафи не знаеше кај тера, каков само пенал им подари. Да не зборувам за ситните фаули кои за Тетекс одма ги свиреше, а за нас никако.

Cel zivot makedonci sudele na derbite a ti se nafati da pises za deneska, ne ti e sram ili pa ne gleas kolku glup ispagas. Inaku Mecka izgleda se povredi pred natprevarot. Tuku koj ve isprovocira sto pocnavte so navredi, Marko sto vi bese kriv sto go gagavte so kamenja.

Btw sto vi zgresi Albanecot deneska ?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Абе не ме јеби, колку беше пристрасен овја денеска не е ни самиот свесен.
Бидите еднаш искрени, два пенала чисти не ги судеше за Тетекс (а пеналот што го досуди не видов дали удре у рука или не), чист гол поништи заради офсајд?! Офсајд дебилот дигна, а Мики беше позади топка...шта речи.
Прво полувреме беше израмнето. Второ полувреме ве изгазивмо.
А за Марко, не знам што прашуеш за тоа педерче. Не пратиш од вчера па да не знаеш што е работата меѓу нас и него.

Последно уредено:
Abe kaj se videlo da stavis sudija da e Albanec + od Tetovo ? Imase penal za vas isto i za nas za toa nema greska..Ama kako be toj gol go ponistija pri 0-1 ?? :eek:
Teteks izigra mnogu poubavo od skendija toa e fakt !!
Teteks imase zicer preku Rusinot Pavlov sto vleze koga sutna u golman, Teteks imase i stativa i ponisten gol !!!
Srekja po spremni se vasite igraci fizicki i toa se vide koga pokiraja i mn povece mozea da trcaat !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom