Македонско фудбалско првенство 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    205
Статус
Затворена за нови мислења.
Sramota! Treba da se kaznuva igracot so br.10 na Teteks, a toj e Miroslav Jovanovski.

11025121_810504379029151_2028291470646977227_n.jpg

Ne e kriv Miki,nasol mule od sudija pa normalno si igra kurov ..Ovoj se uplasi i zolt da mu dade ,konj od sudija

slabo bez Alimi ocekuvam sto i poberzo da se vraka zverot i sa igrame kako sto treba.
Gi tepavme pak komsivkite ama so razocarna igra, Vtora pobeda za nas ova sezona da gi tepame uste ednas i da gi ostavime da kazat istorija posle :) treba da pocname poleka da gi sreduvAme nekoi raboti.
Demiri Todorovski naj jakite transferi ni se.

http://ffm.mk/ffm-i-opshtina-tetovo-kje-go-rekonstruiraat-gradskiot-stadion-vo-tetovo-

Големо задоволство е што денеска во Тетово потпишавме договор за реализација на соработката за реконструкција на Градскиот стадион, дел од проектот ‘Хет Трик 4’ на УЕФА кој предвидува реконструкција на пет стадиони во државата. По Битола, Тетово е вториот град каде ние потпишуваме договор за почеток на активностите. Овој град заслужува да има модерен стадион каде би се играле и меѓународни натпревари, а желбата на ФФМ е заеднички со градовите да ја подобриме спортската инфраструктура. Ние како федерација имаме обврска да градиме најмодерен терен со дренанжен систем по највисоките стандарди на УЕФА, како и поставување рефлектори за осветлување. Општината треба да изгради покриена трибина со најмалку пет илјади столчиња, како и реконструкција на под трибинскиот простор каде треба да има модерни соблекувални и потребни простори за еден репрезентативен фудбалски стадион. Се надеваме дека работите ќе се движат според планираното и на крајот Тетово да добие ќе убав и модерен фудбалски стадион”

Ќе изгради општината... во 2027ма. :rolleyes:

Па и за Штип потпишаа УЕФА и требаше да се почне со работа па не е мрднато едно каменче на стадионо

Па и за Штип потпишаа УЕФА и требаше да се почне со работа па не е мрднато едно каменче на стадионо

Сеуште не потпишале со општината на Штип. Со Битола прво потпишаа, сега со Тетово.

Ама во Тетово веднаш се очекува да започнат, Шкендија веќе го пријавил стадионот на Куманово, Ренова ќе игра во Боговиње, а Тетекс во Ѓорче.

Интересна ситуација... Општинава на Тетово која не е ни способна да собере смет низ Градот ,се ангажира за реобнова на стадионот.Газдата на Шкендија молеше од општината да го завршат процесот за превземање на на сопственоста на стадионот и да вложи сериозни пари во реновирање,општината одложува веќе долго време и не може д заврши еден обичен процес и се повеќе ми се чини дека се обични бирократи и луѓе кои не ги бива во општината.Ффм се нафати од уефа за скапа донација,а тоа осветлување и гланц нов терен.а пак општинава се зафаќа столчиња да става :neetaka::popce:

Od toa sto vidov deneska vladee golema nediciplina kak vardarci sto e razbirlivo pri takvi igraci u ist tim tim kako grne popov blazevski i tkn. Tesko e da gi drzis istite pod kontrola. Da bese drug sudija natprevarot ke go zavrsea bez dvajca so osgled na toa sto grne zasluzi vtor zolt a toa od Jasir bese cist crven. Nz kako mozea na legendava da mu daat sudi vakov natprevar znaejki deka ovoj ne e voopsto za u 1va liga, ubedlivo najslab u ligava e

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

http://sportmedia.mk/legendarniot-kengur-zamina-vo-istorijata-belasitsa-go-smeni-logoto-foto/

Според мене едноставно ФК Беласица веќе не е онаа старата и никогаш нема да ја гледам како иста поради овој потег!
Очекувам да видам каква ќе биде реакцијата на нивните навивачи (ако воопшто се активни и постојат) и општо љубителите на Беласица... иако знам дека незнаат 99,9 % од нив што значи за еден клуб да му сменат традиционално лого.
КАТАСТРОФА.

http://sportmedia.mk/legendarniot-kengur-zamina-vo-istorijata-belasitsa-go-smeni-logoto-foto/

Според мене едноставно ФК Беласица веќе не е онаа старата и никогаш нема да ја гледам како иста поради овој потег!
Очекувам да видам каква ќе биде реакцијата на нивните навивачи (ако воопшто се активни и постојат) и општо љубителите на Беласица... иако знам дека незнаат 99,9 % од нив што значи за еден клуб да му сменат традиционално лого.
КАТАСТРОФА.
од која година кенгурот беше на логото??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom