Мене ми е познат, од менаџер ваљда

Може да се покаже како добро засилување, ама може да биде и дрво како што беше Огбона кај нас пред некоја година.
Сомнителни се вакви играчи кои се веќе во години и после играње во повисоки лиги се одлучуваат да одат во лиги со помал квалитет. Читав дека во Германија многумина се двоумеле за неговите вистински години, мада истиов муабет сум го слушнал за секој црнчуга што дошол во Македонија

Исто се зборуваше и за Оса на пример...
Малце претеруваат фановите на Шкендија што го споредуваат со Попов. Сепак Попов е помлад и има уште голем дел од кариерата пред себе и има што да покаже и за неколку години. Овој може максимум уште година-две да изигра на добро ниво и толку е од него, мада прашање е и сега во каква форма е.
Се споменува и Илчо Наумовски, па ќе ги споредам и двајцата. Илчо кај нас дојде како играч кој беше солиден во репрезентација и одличен во Австриската прва лига. Уште одма знаев дека ќе потфрли во нашиот дрес. И да не се повредеше јас сум сигурен дека ништо повеќе немаше да придонесе за Вардар отколку Ивановски или Петковски...
Досега се покажало дека од играчи кои играле веќе во силни лиги, а потоа на стари години дошле во нашава лига, никој немал ќар...
Да не искочи како случајот со Ѕвезда која го донесе Аилтон кој има многу подобра кариера од Идризу, па после се каеа до максимум