|gor
Шмрчем амфетамин
- Член од
- 12 јануари 2010
- Мислења
- 1.421
- Поени од реакции
- 2.503
Се јави правиотНационалистичко навивање во Ѓорче.
Само не знам после зошто плачете.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се јави правиотНационалистичко навивање во Ѓорче.
Исто лонче сте,колку и да негирате,и комити и вие пцуете .Вистина е и нема што да се лаже.Не сакам коа ме вреѓате мене и мојот народ за истребување ниту ние од страна на мак навивачите.Мерење дудлаци у геј клуб со лењир да си корегирате.На стадион одиме да гледаме фудбал,вие не сте прави навивачи,вие сте насилници.Националистио навивање во Ѓорче.
Исто лонче сте,колку и да негирате,и комити и вие пцуете .Вистина е и нема што да се лаже.Не сакам коа ме вреѓате мене и мојот народ за истребување ниту ние од страна на мак навивачите.Мерење дудлаци у геј клуб со лењир да си корегирате.На стадион одиме да гледаме фудбал,вие не сте прави навивачи,вие сте насилници.
Демек на нив им лупаат казни, а за кај вас делегатот нук куптој шќип.Токму тоа сакам да го кажам, бидејќи плачат после зошто и ние имаме вакви навивања. Демек на нив им се може а нас треба да ни забранат!
Демек на нив им лупаат казни, а за кај вас делегатот нук куптој шќип.
Да. Илчо ќе ви запрети со прст.Ќе има казна и за нас бе.
Едноставно не можете без плачење.
Да. Илчо ќе ви запрети со прст.
Токму тоа сакам да го кажам, бидејќи плачат после зошто и ние имаме вакви навивања. Демек на нив им се може а нас треба да ни забранат!
A vo sto se razlikuvate vie !?Да,да знаеме ! Вие сте жртвите, граѓани од втор ред, цел живот живеете под репресија.Пријателски настроени и приморани сте да вреѓате, не дека имате нешто против Македонците.
Кога ќе истакнете македонско знаме во Тетово пред утакмица тогаш имате право да се бунитеНационалистичко навивање во Ѓорче.