Македонско фудбалско првенство 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    205
Статус
Затворена за нови мислења.
Што е работата што навивачката група го има напуштено стадионов??

Си ја кажаа пораката јасно и гласно,си ја постигнаа целта и едните и другите(y)..
Уште предавниците во ФФМ да имаа слух за желбите на публиката...
Абе бојкот треба на цела лига..
Не заслужуваат никој да оди на утакмици....

Националистио навивање во Ѓорче.
Само не знам после зошто плачете.
Исто лонче сте,колку и да негирате,и комити и вие пцуете .Вистина е и нема што да се лаже.Не сакам коа ме вреѓате мене и мојот народ за истребување ниту ние од страна на мак навивачите.Мерење дудлаци у геј клуб со лењир да си корегирате.На стадион одиме да гледаме фудбал,вие не сте прави навивачи,вие сте насилници.

Исто лонче сте,колку и да негирате,и комити и вие пцуете .Вистина е и нема што да се лаже.Не сакам коа ме вреѓате мене и мојот народ за истребување ниту ние од страна на мак навивачите.Мерење дудлаци у геј клуб со лењир да си корегирате.На стадион одиме да гледаме фудбал,вие не сте прави навивачи,вие сте насилници.

Токму тоа сакам да го кажам, бидејќи плачат после зошто и ние имаме вакви навивања. Демек на нив им се може а нас треба да ни забранат!

Токму тоа сакам да го кажам, бидејќи плачат после зошто и ние имаме вакви навивања. Демек на нив им се може а нас треба да ни забранат!
Демек на нив им лупаат казни, а за кај вас делегатот нук куптој шќип.

Да,да знаеме ! Вие сте жртвите, граѓани од втор ред, цел живот живеете под репресија.Пријателски настроени и приморани сте да вреѓате, не дека имате нешто против Македонците.

Да,да знаеме ! Вие сте жртвите, граѓани од втор ред, цел живот живеете под репресија.Пријателски настроени и приморани сте да вреѓате, не дека имате нешто против Македонците.
A vo sto se razlikuvate vie !?

http://sportmedia.mk/nikoj-ni-da-pisne-protiv-ffm-i-gorgioski/

Све е кажано. За националистички навивања кои ги имаше доста до ова коло, ниту еднаш не се прекина меч. Ама затоа кога дојде на ред ФФМ и Илчо кокошкарот, одма прекин!

ФФМ МАФИЈА!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom