Македонско фудбалско првенство 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј значи κој спин го напρавија, сега ние сме им дале паρи да игρаат за нас!
Таков муабет се проширил низ Штип, веста доаѓа од Штипјани.
Искрено мене ме заболе ако сте им дале пари, па и да сте дале тоа е нормална работа и нема ништо неправилно тука. Се зависи од нас, секој што се лути и ги окриви Штипјани ако не победиме, НЕ Е ВО ПРАВО...

Таков муабет се проширил низ Штип, веста доаѓа од Штипјани.
Искрено мене ме заболе ако сте им дале пари, па и да сте дале тоа е нормална работа и нема ништо неправилно тука. Се зависи од нас, секој што се лути и ги окриви Штипјани ако не победиме, НЕ Е ВО ПРАВО...

Во вашиот фан κлуб има постови одма по натпρеваρот пρотив Туρново деκа сρедена била ρаботата со Бρегалница.

Во вашиот фан κлуб има постови одма по натпρеваρот пρотив Туρново деκа сρедена била ρаботата со Бρегалница.
Нема врска тоа, си прават филмови, каква средена работа какви бакрачи.
За @RedBlack секоја утакмица е местена, не постојат НЕместени утакмици :icon_lol:

Мада јас очекувам и двете екипи да фрлаат пари. И јас да сум на место на управата на Шкендија ќе понудев парична награда. Сигурно и на нас ако не ни иде, ќе има нудење пари на полувреме. Барем во Македонија (а и во светот) така одат работите за вакви решавачки утакмици во кои едната екипа нема потреба од бодовите :нинџ:

Нема врска тоа, си прават филмови, каква средена работа какви бакрачи.
За @RedBlack секоја утакмица е местена, не постојат НЕместени утакмици :icon_lol:

Мада јас очекувам и двете екипи да фрлаат пари. И јас да сум на место на управата на Шкендија ќе понудев парична награда. Сигурно и на нас ако не ни иде, ќе има нудење пари на полувреме. Барем во Македонија (а и во светот) така одат работите за вакви решавачки утакмици во кои едната екипа нема потреба од бодовите :нинџ:

Ne se pali be ti :D

Што сте запнале за овој натпревар дека имало прелаз кога утакмицата заврши X-2 lol
Сеедно :icon_mrgr:

Чим ти најде заговор за голот на Фичо и ние можеме да најдеме заговор дека ви ја дале со пресврт (ете не било 1 во 2, туку х во 2).

50.000 дo 100.000 евра :pos:

Нашата управа не дава пари за да добие мечеви, да беше за тоа ќе даваа во првата полусезона кога изгубивме многу бодови. Ќе им даваа на Ѓорче кога ремизиравме, на Гостивар исто така, на Еуромилк кога дома не треснаа од земја 0:3.

Ќе им даваа на Ѓорче кога ремизиравме, на Гостивар исто така, на Еуромилк кога дома не треснаа од земја 0:3.
Кој очекуваше дека ќе напраите киксови против екипи кои се борат за опстанок.

Не знам пак ќе речам дека според мене местенките ова сезона ретки беа колку и да звучи чудно...
А Вардар онаа Брегалница некни шо ја гледав ако не ја тепа не знам шо би барал во европа...
На Шкендија никој не му е крив, ете и самите велите дека не плаќате, напрајвте некои киксови и ќе си ги сносите последиците..

Јас денес правев муабет со еден играч на Брегалница и ми вика Вардар не заслужуваат да им ја пуштиме. Не им е важно кој ќе оди во Лига Европа. Коеф е 1.20 за Вардар можно е и да си излезе Х :свиркам:
Муабетите во чаршијата ги имало и ќе ги има. ;)

Абе како кикснаа слпециве бе со Ѓорче добиена утакмица, сеа немаше за што да замараат ќе си беа таму со Пелситер ќе се бореа за кој да биде 5то место, и место да го гледаат шеикот, да се потепаат кој прв да му ги чеша јајцата да им пушти некое денарче , они тука го дрват.

Челниците на Брегалница како што слушнав сами се понудиле за одредена сума на пари (помалку од 50.000 евра) да играт за Шкендија.
Нашите ја одбиле тоа понуда, демек ќе играме фудбал чесно (можеби нејќат да се бламират во Европа првата година, да се средат уште малку), и тука завршува муабетот.
Едино сега , ако Вардар нејќе да плати, па да форсират до второто полувреме, макар нешто да извадат од Вардар.

Колку за информација Шкендија и на Металург им понуди пари во претходнато коло ;)

Neznam zoshto site ste fokusirani na mecevite Shkendija - Pelister i Bregalnica - Vardar.
Sto ako Metalurg zagubi od Makedonija GP denes , a Vardar i Shkendija pobedat :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom