Македонско фудбалско првенство 2013/14

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.059
Поени од реакции
74.680
Еј значи κој спин го напρавија, сега ние сме им дале паρи да игρаат за нас!
Таков муабет се проширил низ Штип, веста доаѓа од Штипјани.
Искрено мене ме заболе ако сте им дале пари, па и да сте дале тоа е нормална работа и нема ништо неправилно тука. Се зависи од нас, секој што се лути и ги окриви Штипјани ако не победиме, НЕ Е ВО ПРАВО...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Таков муабет се проширил низ Штип, веста доаѓа од Штипјани.
Искрено мене ме заболе ако сте им дале пари, па и да сте дале тоа е нормална работа и нема ништо неправилно тука. Се зависи од нас, секој што се лути и ги окриви Штипјани ако не победиме, НЕ Е ВО ПРАВО...
Во вашиот фан κлуб има постови одма по натпρеваρот пρотив Туρново деκа сρедена била ρаботата со Бρегалница.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.059
Поени од реакции
74.680
Во вашиот фан κлуб има постови одма по натпρеваρот пρотив Туρново деκа сρедена била ρаботата со Бρегалница.
Нема врска тоа, си прават филмови, каква средена работа какви бакрачи.
За @RedBlack секоја утакмица е местена, не постојат НЕместени утакмици :icon_lol:

Мада јас очекувам и двете екипи да фрлаат пари. И јас да сум на место на управата на Шкендија ќе понудев парична награда. Сигурно и на нас ако не ни иде, ќе има нудење пари на полувреме. Барем во Македонија (а и во светот) така одат работите за вакви решавачки утакмици во кои едната екипа нема потреба од бодовите :нинџ:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Нема врска тоа, си прават филмови, каква средена работа какви бакрачи.
За @RedBlack секоја утакмица е местена, не постојат НЕместени утакмици :icon_lol:

Мада јас очекувам и двете екипи да фрлаат пари. И јас да сум на место на управата на Шкендија ќе понудев парична награда. Сигурно и на нас ако не ни иде, ќе има нудење пари на полувреме. Барем во Македонија (а и во светот) така одат работите за вакви решавачки утакмици во кои едната екипа нема потреба од бодовите :нинџ:
Ne se pali be ti :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.059
Поени од реакции
74.680
Што сте запнале за овој натпревар дека имало прелаз кога утакмицата заврши X-2 lol
Сеедно :icon_mrgr:

Чим ти најде заговор за голот на Фичо и ние можеме да најдеме заговор дека ви ја дале со пресврт (ете не било 1 во 2, туку х во 2).

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
50.000 дo 100.000 евра :pos:

Нашата управа не дава пари за да добие мечеви, да беше за тоа ќе даваа во првата полусезона кога изгубивме многу бодови. Ќе им даваа на Ѓорче кога ремизиравме, на Гостивар исто така, на Еуромилк кога дома не треснаа од земја 0:3.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Ќе им даваа на Ѓорче кога ремизиравме, на Гостивар исто така, на Еуромилк кога дома не треснаа од земја 0:3.
Кој очекуваше дека ќе напраите киксови против екипи кои се борат за опстанок.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.143
Поени од реакции
8.103
Не знам пак ќе речам дека според мене местенките ова сезона ретки беа колку и да звучи чудно...
А Вардар онаа Брегалница некни шо ја гледав ако не ја тепа не знам шо би барал во европа...
На Шкендија никој не му е крив, ете и самите велите дека не плаќате, напрајвте некои киксови и ќе си ги сносите последиците..

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Јас денес правев муабет со еден играч на Брегалница и ми вика Вардар не заслужуваат да им ја пуштиме. Не им е важно кој ќе оди во Лига Европа. Коеф е 1.20 за Вардар можно е и да си излезе Х :свиркам:
Муабетите во чаршијата ги имало и ќе ги има. ;)

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Абе како кикснаа слпециве бе со Ѓорче добиена утакмица, сеа немаше за што да замараат ќе си беа таму со Пелситер ќе се бореа за кој да биде 5то место, и место да го гледаат шеикот, да се потепаат кој прв да му ги чеша јајцата да им пушти некое денарче , они тука го дрват.

A

Ali Pasha

Гостин
Челниците на Брегалница како што слушнав сами се понудиле за одредена сума на пари (помалку од 50.000 евра) да играт за Шкендија.
Нашите ја одбиле тоа понуда, демек ќе играме фудбал чесно (можеби нејќат да се бламират во Европа првата година, да се средат уште малку), и тука завршува муабетот.
Едино сега , ако Вардар нејќе да плати, па да форсират до второто полувреме, макар нешто да извадат од Вардар.

No9

Член од
18 ноември 2013
Мислења
632
Поени од реакции
973
Колку за информација Шкендија и на Металург им понуди пари во претходнато коло ;)

Член од
5 февруари 2013
Мислења
239
Поени од реакции
124
Neznam zoshto site ste fokusirani na mecevite Shkendija - Pelister i Bregalnica - Vardar.
Sto ako Metalurg zagubi od Makedonija GP denes , a Vardar i Shkendija pobedat :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom