- Член од
- 7 јуни 2011
- Мислења
- 4.383
- Поени од реакции
- 3.482
Si trebal za samponot da mu kazesPeev bil kelaviot

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Si trebal za samponot da mu kazesPeev bil kelaviot
Да ,но исто така и нивниот чинам втор гол беше од чист офсајт !
Се надевам дека вечерва ќе го клат видеото па ќе се види по убаво за шансите и головите ...
--- надополнето: 28 август 2013 во 23:57 ---
ps.ИДМАК koj беше тој ќелајот 8-та многу добар ме бендиса се бореше играше трчаше само не му чинеше шо многу се бунеше и протестираше ..Инаку Миле.К. вие е пола тим исто како и ланската сезона ...
Плачат кладинициве...од наредно колку ништо чудно да ја тргнат нашава лига.![]()
aj ќе почекаме уште 5-6 утакмициDa ne mi se kries za 2 utakmiciii da bides fer da bides on na forum ama znam deka ke se kriess, jas navivacki go igrav 1 znaev deka ke gubimo no posle 3 utakmici ke se vidime pak.
Posle reprezentativnata pauza pocnuva sampionatot za nas...toa se znaese, ne znam so ne e jasno !!preku nok tim ne se vklopuva
me mrzi da prebaram moe mislenje imas ponazad,kazav deka prvite 6 kola sekOj bod e dragocen..Јас ко велев дури по 7-8 кола можи да се надевате на победи вие будала ме праевте.
Тогаш велевте после 3то коло растур ќе прајте, сега после паузата за репрезентациите. Многу често менвате мислење за да излезите во право![]()
Posle reprezentativnata pauza pocnuva sampionatot za nas...toa se znaese, ne znam so ne e jasno !!preku nok tim ne se vklopuva
За тие шо не ја гледаја, ако сакат да ја гледат![]()
Пуштив малку Работнички да го гледам, па да му ебам мајката барем ебачиците на играчите да дојдеа да ги гледат, жив човек да се немало...срамота.