Македонско фудбалско првенство 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да ,но исто така и нивниот чинам втор гол беше од чист офсајт !

Се надевам дека вечерва ќе го клат видеото па ќе се види по убаво за шансите и головите ...
--- надополнето: 28 август 2013 во 23:57 ---
ps.ИДМАК koj беше тој ќелајот 8-та многу добар ме бендиса се бореше играше трчаше само не му чинеше шо многу се бунеше и протестираше ..Инаку Миле.К. вие е пола тим исто како и ланската сезона ...

Ти одговорија веќе, Пеев е тој. Добар беше вчера и во Тетово против Шкендија беше добар. Мене не ме бендисува многу, дома кога играат мислам дека е најслаб на терен. Ги успорува акциите.

А Крстев лани беше 80% од тимот, не пола :)
Оваа година игра поофанзивно, центарфор. Лани беше во средина.

Плачат кладинициве...од наредно колку ништо чудно да ја тргнат нашава лига. :D

Редно беше да тепаме некого,најслатка победа против најјакиот.Башка со новите двајца играчи одбраната е посилна и беше на ниво,немаше киксови како против другите екипи.Средниот ред си везеше,а крилата само правеа шанси и не ги оставаа гостинските одбранбени играчи да дишат.Ми се допадна нашата игра,така треба да играме секаде,но ќе видиме што ќе биде.Пофални зборови има и за новиот напаѓач од Босна кој денеска на тренинг ни вети голови за победа против Брегалница :D

Судија педер (ова е за тројцата шо судеа Битола)

Posle reprezentativnata pauza pocnuva sampionatot za nas...toa se znaese, ne znam so ne e jasno !!preku nok tim ne se vklopuva

Posle reprezentativnata pauza pocnuva sampionatot za nas...toa se znaese, ne znam so ne e jasno !!preku nok tim ne se vklopuva

Јас ко велев дури по 7-8 кола можи да се надевате на победи вие будала ме праевте.
Тогаш велевте после 3то коло растур ќе прајте, сега после паузата за репрезентациите. Многу често менвате мислење за да излезите во право ;)

M
Јас ко велев дури по 7-8 кола можи да се надевате на победи вие будала ме праевте.
Тогаш велевте после 3то коло растур ќе прајте, сега после паузата за репрезентациите. Многу често менвате мислење за да излезите во право ;)
me mrzi da prebaram moe mislenje imas ponazad,kazav deka prvite 6 kola sekOj bod e dragocen..

За жал тогаш после паузата првото коло вие со нас во Битола така да не се надевајте на победа тука ;)
--- надополнето: 30 август 2013 во 13:22 ---
За тие шо не ја гледаја, ако сакат да ја гледат :D

Инаку во моментот оди снимка на тв орбис http://www.tvorbis.com.mk/index.php/vesti/makedonija/item/115-live-tv

Гроздановски потпишал за Вардар,сега се засилија солидно за наша лига останува уште Комитите да им се вратат.

сабота
16.25 (МРТ-1) фудбал, магазин ЛШ - (ком: Г.МИЛКОВСКИ / З.ВИДЕВСКИ)
16.25 (СОБРАН) пренос мак.фудбал: РАБОТНИЧКИ-РЕНОВА - (ком: Ј.КОСТОВСКИ / Т.СТОЈАНОВСКИ)

недела
16.25 (СОБРАН) комбиниран пренос мак.фудбал: МЕТАЛУРГ-ВАРДАР - (ком: Г.МИЛКОВСКИ) и ГОСТИВАР-ПЕЛИСТЕР - (ком: З.ВИДЕВСКИ)

Пуштив малку Работнички да го гледам, па да му ебам мајката барем ебачиците на играчите да дојдеа да ги гледат, жив човек да се немало...срамота.

Пуштив малку Работнички да го гледам, па да му ебам мајката барем ебачиците на играчите да дојдеа да ги гледат, жив човек да се немало...срамота.

Па ти што не отиде??????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom