Македонско фудбалско првенство 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Znaci ebano tesko ke ni bide za vlez vo 1 liga..:)
Ako ne se zasili Gjorce ispagja zaedno so Napredok,Euromilk a uste edniot patnik bi bil Renova po moe..

Ako ne se zasili Gjorce ispagja zaedno so Napredok,Euromilk a uste edniot patnik bi bil Renova po moe..

Како да не Ренова!
Гостивар или Брегалница. Ренова е поквалитетна од овие два клуба, а и финансиски стојат подобро од овие.

Гостивар ќе испадне бе. Брегалница има добар тим и не веруем да испадне. Ренова па ич, имаа млада ама добра екипа.

1174789_505820126159344_1902839062_n.jpg

Како да не Ренова!
Гостивар или Брегалница. Ренова е поквалитетна од овие два клуба, а и финансиски стојат подобро од овие.
Abe Gostivar ne veruvam deka taka lesno ke se predade...Sega vleze klub od istoimeniot grad posle kojznae kolku godini...Mislim imaat soliden sostav..

Abe Gostivar ne veruvam deka taka lesno ke se predade...Sega vleze klub od istoimeniot grad posle kojznae kolku godini...Mislim imaat soliden sostav..

Не велам дека ќе се предадат ама нема шанси Ренова да испадне пред нив.

Македонија Ѓорче Петров и Напредок се според мене најзагрозените тимови, и имаат најголем процент за испаѓање во втора лига.

Македонија Ѓорче Петров и Напредок се според мене најзагрозените тимови, и имаат најголем процент за испаѓање во втора лига.

Напредок со пола екипи од прва лига си има 3 за 3, мада сега им прае малце проблеми ова што испаѓаат четири екипи.

не гледам зошто би било којзнае колку тешко да се вратимо у прва лига ако се знае колку им е силата на екипеве од втора лига.имамо најдобар тим од сите тоа сигурно,единствено ако не почна да места како цела прошла сезона.

Точно. Забраев да спомнем прошли пут дека за време на едно-минутното молчење во чест на Бате Ване, некои го проследија со аплауз, ама 60% почнаа да свират. Класична сељачана.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom