Македонско фудбалско првенство 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Него мене најсмешно ми беше зошто зборат двајца фудбалери и на крај сфаќаш дека едниот кариерата ја продолжил у бензинска:pos:
--- надополнето: 17 август 2013 во 17:41 ---
Еве го Неџипи:drk:

Ama vi ja otvorija temata ne go talamurete sega tuka

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

Pa sto kukavte tolku za tema aj odlucete se ne zabole site nas za presot na skendija

Повеќе вие кукавте за да ни се отвори темата отколку ние!

И мене ме заболе за некој Х клуб, па сега кога ќе пишува некој да го нападнам зошто пишува овде.
Темата е за сите прволигаши така да ти кажа Beck's што да правиш ако не ти се чита за Шкендија.

Pa sto kukavte tolku za tema aj odlucete se ne zabole site nas za presot na skendija

Ќе ти помине, продолжи со терапиите
--- надополнето: 17 август 2013 во 20:38 ---
Инаку идеш на веб страната на нашата фудбалска федерација и глеаш дека сеуште стојат резултатите од последното 33 коло 2012/2013

http://ffm.com.mk/resultsranking/82

Која несериозност и тоа од главата на фудбалот во земјава

http://veetle.com/index.php/channel/view#51fd2bd6b6125/20ae737373a8c3f2269e3d8c14466ffc

На линкот од 17:30 ќе може да се следи прес конференцијата на Шкендија. Да видиме што ќе кажат.

И, што кажаа на пресот?
Бериша е многу мотивиран, вика дека Шкендија му должи плати за минатата сезона :)
Ќе има голем мотив дечкото. Минатото коло даде гол против Гостивар, пазете се :sneaky:

И, што кажаа на пресот?
Бериша е многу мотивиран, вика дека Шкендија му должи плати за минатата сезона :)
Ќе има голем мотив дечкото. Минатото коло даде гол против Гостивар, пазете се :sneaky:

Презентација на Неџипи, имаше прашања од новинарите, а имаше и преведувач.

Бериша нека се подготви бидејќи Мазнов е уште помотивиран од него.

И, што кажаа на пресот?

Гледам дека многу се буна кога ке се збори овде за Шкендија па сакав само кратко да ти објаснам некој работи околу Бериша , мене лично мие еден од нај омилетите и играчи што ни биле мислам дека е и еден од најкфалитетните штопери шо имала Шкендија до сега ,мозно е да му дузеле незнам но не до толку колку тој кренал паника ке ти дадем еден пример,Полозани остана мосле му дојде некоа понуда изгледа беше Гостивар и му нуделе месечно 500е... одговорот му бил јас тие пари ге земам и во Шкендија што ги собираа парите од продадените карти,да си сигурен дека нее чарчиски муабет ова што ти го казав.

Е сега Бериша што не му се чекаше за уште некој месеци и да земе сега дупло поголема плата тоа е негов проблем фала богу дека секој игра за пара денеска и од таткоти дае дуканот ако не фрла некој денар не ти се рабти па камоли ова,но тоа највише што ме нервира е фактот што има неколкупати изјавено дека Шкендија не би ја сменил со ниеден друг тим од нешето првенсво но јбг,знам дека сега му гори душата за да игра за нас.

^ Судбината на Шкендија не беше толку јасна за да биде сигурен Бериша и да остане. Што ако никој не ја земеше Шкендија (читај појак спонзор)? Ем ќе останеше без парете што му ги должеле, ем пак би играл на “жими мајка“ ќе ти ги дадемо парете.
Тоа е тоа, мора да разберете дека свекој си игра за паре, посебно у оваја мизерна држава кј што се живи ден за ден. Плус еве ако му била 300 евра плата (земам пример), две-три плате да му немале дадено тоа ти са 900 евра, што не е малку.
А и сигурно у Металург зема добра плата, така да смешни ми са муабетиве овја или онја играл од срце. Да, тој може го сака клубот, ама ка што кажа и у твој дуќан да работиш без никаква заработка нема да ти се работа. Тоа е тоа.

Точно така, они останаa до максимум со клубот. Без пари не се живее. Они се опишманиле највише од сите али тоа е, ние викаме ксметот таков им бил :)

Не ама стварно не го тупете со Шкендија на оваа тема, се што е поврзано само и само со Шкендија постирајте си го во вашата тема. Кој е заинтересиран ќе прочита, не сакам да глумам шериф, али мислам дека такви се правилата.

Ваква добра игра на Металург до сега не сум видел. Штета што уште е 0:0. Очигледно и фудбалерите наши знаат да потрчаат малку кога има пренос на ТВ. Многу добра утакмица ко за Македонско првенство.

Гостивар води 1-0, Екрем Хоџиќ стрелец. Не бев во можност да ја гледам утакмицата, ама да не баксузирам, предвидував уште претходно изненадување. На добар пат се.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom