Македонско фудбалско првенство 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Нека потврди Ѓорче 1932 ама мислам имаат уште неколку играчи доста солидни што им се, а не им се потпишани сеуште. Иначе да за тој Фако се збори.

Ред други играчи не се потпишани,а еден од нив е и Фако,па со нив би требало полесно да биде на терен и дома треба да победуваме,на гости секој бод е голем како планина...

Инаку тренерот си отишол денеска.Според мене тој беше најмалку крив за тоа што се случи против Вардар,вината треба да се бара во играчите од одбраната.

Ред други играчи не се потпишани,а еден од нив е и Фако,па со нив би требало полесно да биде на терен и дома треба да победуваме,на гости секој бод е голем како планина...

Инаку тренерот си отишол денеска.Според мене тој беше најмалку крив за тоа што се случи против Вардар,вината треба да се бара во играчите од одбраната.

Жанко Савов ви беше тренер или имавте нов на почетокот на оваа сезона ? Може и да не го избркале туку самиот да си заминал поради подобра понуда од друг тим, еве од денеска и официјално е преставен како нов тренер на Борец.

Жанко Савов ви беше тренер или имавте нов на почетокот на оваа сезона ? Може и да не го избркале туку самиот да си заминал поради подобра понуда од друг тим, еве од денеска и официјално е преставен како нов тренер на Борец.

Борче Христов им беше тренер :)

Иначе ја гледам анкетава и се чудам, 20 души гласале дека Турново ќе биде шампион :pos:
Ова по "успешниот" Евро настап да не го оценивте? :icon_mrgr:

Иначе ја гледам анкетава и се чудам, 20 души гласале дека Турново ќе биде шампион :pos:

Не, туку како единствен македонски клуб што е надвор од Скопје, а "може" да се спротистави на Вардар :D

images

Борче Христов им беше тренер :)

Многу ги потценуваш/те. Ќе ви се удри на крај по глава ! :)

А, кој вели дека "можеби" и нема да се засилуваат ?

Ѓоре си го зема Мазнов во Шкендија. Со среќа нека им е. За 5000 евра месечно во Металург беше најскапо платена статива.

Ѓоре стандард кај и да оди си ги носи своите исфуцани играчи на кои им бил тренер некаде на времето. Сега гарант и Игњатов ќе си го прибере.

Ѓоре стандард кај и да оди си ги носи своите исфуцани играчи на кои им бил тренер некаде на времето. Сега гарант и Игњатов ќе си го прибере.

Ne moze da go donese koj saka, mora da go prasa Arber Shaqiri pa posle toj ke odluci dali ke go donese ili ne.

Mene mi kaza deka dosta mu e od fudbal i ce idel za Norveska..mozno bilo tamu da igra mal fudbal..

Веќе беше еднаш таму. Често си оди до Норвешка. Дури играше за Славија, една полусезона отиде да работи во Норвешка, а ми се чини дека и тренираше со некој тим таму...

^Брат му и мајка му живеат у Норвешка. Ваљда сега ќе си замине за стално да седи, па може и ќе најде некое клубче да си игра :)

РАБОТНИЧКИ - МАКЕДОНИЈА ( Скопје НЕДЕЛА 11.08.2013 година 18 час )
Главен судија : Шулески Стевче - Охрид
1 асистент : Тодоровски Жарко - Охрид
2 асистент : Чакарески Лазе - Струга
4 судија : Маркоски Марјан - Охрид
Контролор : Костенчев Ванчо - Скопје

ЕУРОМИЛК - ВАРДАР ( н. Маџари НЕДЕЛА 11.08.2013 година 18 час )
Главен судија : Мечкаровски Димитар - Скопје
1 асистент : Неделкоски Дејан - Скопје
2 асистент : Петрески Гоце - Скопје
4 судија : Јакимовски Дејан - Скопје
Контролор : Крстевски Љубомир - Битола

РЕНОВА - ПЕЛИСТЕР ( Тетово НЕДЕЛА 11.08.2013 година 18 час )
Главен судија : Влахо Константин - Скопје
1 асистент : Ширилов Игор - Скопје
2 асистент : Недески Илија - Скопје
4 судија : Ристеми Валтон - Гостивар
Контролор : Јосифов Зоран - Кавадарци

ХОРИЗОНТ - НАПРЕДОК ( с. Турново НЕДЕЛА 11.08.2013 година 18 час )
Главен судија : Ецкоски Марјан - Охрид
1 асистент : Негирески Кирил - Струга
2 асистент : Мацески Ацо - Струга
4 судија : Сејменов Ристе - Струмица
Контролор : Шуклев Благој - Стојаково

БРЕГАЛНИЦА - ШКЕНДИЈА ( Штип НЕДЕЛА 11.08.2013 година 18 час )
Главен судија : Темелков Зоранчо - Кавадарци
1 асистент : Недев Гоце - Кавадарци
2 асистент : Димитров Горан - Кавадарци
4 судија : Ицев Тоше - Кавадарци
Контролор : Николоски Зоран - Скопје

МЕТАЛУРГ - ГОСТИВАР ( Скопје НЕДЕЛА 11.08.2013 година 18 час )
Главен судија : Ѓорѓески Далибор - Куманово
1 асистент : Николов Гоце - Кратово
2 асистент : Стефановски Орце - Кратово
4 судија : Стојчевски Дарко - Скопје
Контролор : Јакимовски Делчо - Скопје

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom