Македонско фудбалско првенство 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не зборуваме пред време. И од каде си сигурен дека ќе скандираме така?
Што правиме ако се е во ред, нема ниту скандирање, ниту инциденти и ако имаме најдобри резултати, што ќе ни направат тогаш!?

Станавме шампиони со австриец спонзор, кој ниту познаваше некого во ФФМ, па уште помалку во партијата!

Muabetot mi bese deka ke vi go najdat careto ne mora za skandiranje iako znam deka ke skandirate koga nekoj drug prv ke pocni i ke ve vereka a za toa mnogu lesno mozat da go dogovorat mafijasite na vlast so nekoja grupa itn ...Potoa sudiski greski ke sledat itn ...Muabeto e deka mozat da ve sredat ako sakaat a sigurno ke sakaat ....
Zaebi ti na vremeto od hari se s e mozese togas ama sega so ova garnitura na ffm so znaci deka partijata rakovodi so federacijata e druga prikazna ...

Muabetot mi bese deka ke vi go najdat careto ne mora za skandiranje iako znam deka ke skandirate koga nekoj drug prv ke pocni i ke ve vereka a za toa mnogu lesno mozat da go dogovorat mafijasite na vlast so nekoja grupa itn ...Potoa sudiski greski ke sledat itn ...Muabeto e deka mozat da ve sredat ako sakaat a sigurno ke sakaat ....
Zaebi ti na vremeto od hari se s e mozese togas ama sega so ova garnitura na ffm so znaci deka partijata rakovodi so federacijata e druga prikazna ...

Живели, па видели!

Не велам дека сигурно ќе бидеме шампиони, ако заслужиме ќе освоиме ако не тогаш друг ќе освои.
Овие муабети немаат крај, да почекаме да дојде мај и да зборуваме.

Ama vie stvarno ne znaete kakov covek e toj i so koj sorabotuva.Ovoj e vrzan so golemi drzavi.Mislite deka vlasta ili ffm ke moze da mu pravat nesto?ke pokaze vremeto ke vidite za sto covek stanuva zbor.

Ama vie stvarno ne znaete kakov covek e toj i so koj sorabotuva.Ovoj e vrzan so golemi drzavi.Mislite deka vlasta ili ffm ke moze da mu pravat nesto?ke pokaze vremeto ke vidite za sto covek stanuva zbor.

Абе иди бегај ако беше толку голем ќе си земеше некој клуб во Англија и ќе си тераше....Не овде ја зел Шкендија од Тетово :pos::pos:...Тие сте Реал,Барса,Бајерн и Шкендија од Тетово :pos::pos::pos:

Абе иди бегај ако беше толку голем ќе си земеше некој клуб во Англија и ќе си тераше....Не овде ја зел Шкендија од Тетово :pos::pos:...Тие сте Реал,Барса,Бајерн и Шкендија од Тетово :pos::pos::pos:

epa zatoa mislis deka nie nema da bideme sampion kolku ima budzet toj makedonia nema tolku decko :) ke go poznavas uste malku :) vidi gi slikite malku. Sigurno si deka nema nekoj klub vo stransvo ke go slusas i toa mnogu brzo :)

daj boze jas i ti da bideme ziv za 2 3 godini togas ke ti ja zatvorim ustata.

Aj ќе го познавам,ќе го познавам...Живи били па видели :icon_mrgr:

Ајде ви ја рестартираја темата во Фан Клубовите одете таму и тупете го за Шкендија до 1-ви Мај хххх година.Инаку во меѓувреме можи да го напишите составот на Шкендија :) , за да се запознајме со вашиот клуб за сезона 2013/2014,како што има претставување на Пелистер,Вардар и Металург само.Со оглед дека ова е тема за Мак.Првенство а не за клубови се надевам дека ќе ПРЕСТАНИТЕ ДА ГО ДРВИТЕ ОВДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
п.с.Ако има и некој фан на друг клуб нека пиши за составот

Со среќа нека им е новиот спонзор на Шкендија .
Ќе имаме доста интересно првенство , со неколку јаки тимови .
Само ме плаши да не се повтори сценариото од минатата сезона со забрани за гостувања.
Едвај чекам да почни првенството... :vozbud:

Фала до сите што ни честитаа за спонзорот, добро е кога читам вакви коменти. Се надевам и другите клубови да добијат јаки и стабилни спонзори за да и ние конечно бидеме сведоци на јако првенство.

Tоni може да отвориш нова тема иако како постар од вас ја би требало ама ајде среќни сме денеска нема врска :icon_mrgr: Само нека биде убав воведот

Се добро јас ви ја разбирам радоста и ви честитам само кога ќе земате играчи, кога ќе се спремате, кога ќе се уигрувате...како шо знам јас не сум ни слушнал дека Шкендија почнала припреми или одиграла пријателски натпревар. ?

Се добро јас ви ја разбирам радоста и ви честитам само кога ќе земате играчи, кога ќе се спремате, кога ќе се уигрувате...како шо знам јас не сум ни слушнал дека Шкендија почнала припреми или одиграла пријателски натпревар. ?

Пари и се е можно, трансфер пазарот трае до 31 Август, ќе донесат неколку екстра играчи а и квалитетот на лигата што ни е, нема да се примети дека сме немале квалитетни подготовки. А и нема врска, Лазим Дестани кажа дека неговите планови се долгорочни во врска со Шкендија. И на средина на табела да бидеме годинава сепак ова е сосема нова ера за клубот.

Демек другиве имаат некакви подготовки асални па ќе смени нешто.Искрено човеков има влијание и пари и ако сака да освои ќе освои(во нашата лига е така тоа).Прашање е колку ќе вложи или од курташак го зема.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom