Q
qazwsxedc
Гостин
пахаххахахаха,што има јас да ги разберам после завршеток на сезоната,ја не навивам за ниеден фудбалски тимЌе ги разбираш неговите зборови после завршетокот на сезоната. Инакусо среќа нека ни е.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пахаххахахаха,што има јас да ги разберам после завршеток на сезоната,ја не навивам за ниеден фудбалски тимЌе ги разбираш неговите зборови после завршетокот на сезоната. Инакусо среќа нека ни е.
Fala na cestitkite:d krajot ke kaze koj ke bide prv na tabelat.OVa sto go napravivme nie kako navivacka grupa treb da bide primer i za drugite navivacki grupi , znaci koga se saka se moze.Od deneska site sakat da igrat vo Shkendija hahja.se gleda po socialnite mrezi na nekoi poznati fudbaleri .Честитки за Шкендија и балистите шо акцијата му беше успешна и се надевам дека ќе бидете во врвот на табелата но се разбира под нас![]()
Честитки за Шкендија шо си најдовте стабилен спонзор...
Само навистина ли мислите дека по онај резил на државата шо му го направивте со Партизан,некој ќе ви дозволи да бидите шампиони???
п.с.Какво само финале на куп би било Пелистер - Шкендија и то негде во Струмица...
Абе вие со тој Еколог не отрујвте,влегва невлевга , комшијата ,братот .Значи од авион се гледа дека ве возат.Првенството почнува на 04.08 а пак тие ќе ви кажеле на 31.07Аман не отрујвте дај отворете тема ...Дали Еколог ќе влегва во шкендија и таму дури до зимската пауза докажвајте се ,оти наредниот одговор од нив ќе ви биди.... На 31.12 ќе ви кажиме
Честитки за Шкендија шо си најдовте стабилен спонзор...
Само навистина ли мислите дека по онај резил на државата шо му го направивте со Партизан,некој ќе ви дозволи да бидите шампиони???
п.с.Какво само финале на куп би било Пелистер - Шкендија и то негде во Струмица...
Што е, се плашите во Скопје да дојдете па барате во Струмица
Аман бе...ете и пред тоа предвиде нешто и не ти оди баш...
Уште не почнала сезоната некој почна да цвичи.
Фала ви на сите што честитате, се надевам на силна лига со силни Вардар, Пелистер, Работнички и други тимови со традиција.
Шкендија веќе ја помина кризата.
so tebe ke zborim vise na krajot na sezonata cao.
Што е, се плашите во Скопје да дојдете па барате во Струмица
Аман бе...ете и пред тоа предвиде нешто и не ти оди баш...
Е уба споредба,вас Скопје ви е на 50км,на Пелистер му е на 180,и околу Скопје ве има 3ста и кусур иљади од кој голем дел би биле на стадион ради албанска кауза,а не ради Шкендија.Исто ко во Прилеп да се игра на "неутрален" терен Пелистер-Шкендија.Тешки да дојди до ваква разврска па ке си го мериме во Мај...
Sega e redno vreme Acid da mu ja otklucis temata za Skendija oti ke ne otrujat tuka na ovaa tema so ekolog
Inaku Toni se ubo so ovaj spoznsor no da ve potsetam deka bez amin na partijata+ffm nema sansi da bide sampioni kolku sakate da zemate igraci ke vi opnat dve tri kazni za skandiranjeto minus bodovi i resen sucaj pa ako nesto ovie glumat vasite novi sopstvenici odma inspekcii pritisoci i trista cuda ie ke gi izbrkaat skroz od fudbalot , ne letajte mnogu vo oblaci kako nas ...
Sega e redno vreme Acid da mu ja otklucis temata za Skendija oti ke ne otrujat tuka na ovaa tema so ekolog
Inaku Toni se ubo so ovaj spoznsor no da ve potsetam deka bez amin na partijata+ffm nema sansi da bide sampioni kolku sakate da zemate igraci ke vi opnat dve tri kazni za skandiranjeto minus bodovi i resen sucaj pa ako nesto ovie glumat vasite novi sopstvenici odma inspekcii pritisoci i trista cuda ie ke gi izbrkaat skroz od fudbalot , ne letajte mnogu vo oblaci kako nas ...